Reper ponovo šokira domaću javnost : Rasta na Instagramu pokazao marihuanu!

Autor:

Zabava

17.12.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Stefan Đurić Rasta ponovo je postavio travu na svoj Instagram, ali ovoga puta u pitanju je svež smotuljak marihuane. On je svojevremeno priznao da je marihuanu probao veoma mlad, ali da se zbog toga navodno i pokajao.

Foto: instagram.com/stefanrasta
Rasta

Međutim, ubrzo je sam sebe demantovao jer je više puta na društvenim mrežama promovisao travu uvijenu u džoint, pa je tu ostavljao i mogućnost da u listu papira nije trava, već duvan. Sada je otišao korak dalje.

Ogroman smotuljak sveže marihuane uz koju je svojim pratiocima na Instagramu poželeo dobro jutro.

Foto: instagram.com/printscreen

Inače, muž Ane Nikolić smatra da je kanabis izvrstan lek, ali da naš narod to ne shvata jer je neobrazovan. Javnost je osudila ovo Rastino promovisanje marihuane jer najveći procenat njegovih fanova čine adolescenti koji uzimaju zdravo za gotovo sve što njihovi idoli prezentuju na društvenim mrežama.

Pušio džoint pred klincima!

 

Stefan Đurić Rasta umalo je pre dve godine dobio tri godine robije zbog toga što je tokom emitovanja finala šoua "Ja imam talenat", gde je član žirija, pušio marihuanu!

Prema Krivičnom zakoniku, posedovanje i upotreba narkotika, kao i lakih opojnih droga, strogo je zabranjeno i kažnjava se novčano ili izricanjem zatvorske kazne. Naočigled stotinak ljudi u publici i brojnih novinarskih ekipa konzumirao je džoint u studiju tokom pauze za reklame. Pre toga je popušio nekoliko cigareta iako je i duvanski dim zabranjen u TV studiju. Nisu mu smetali komentari prisutnih da bi trebalo da se suzdrži od poroka, bar zbog toga što među takmičarima ima dosta dece kojima je on možda uzor.

- Ana ga kritikuje što se tako eksponira i što postavlja slike marihuane na Instagram, posebno ako se uzme u obzir da oni imaju malu ćerkicu, koja tek stasava. Pevačica smatra da otac njenog deteta daje loš primer svim mladima, ali on je ne sluša i tera po svome - kaže izvor blizak pop pevačici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojo

17.12.2019 14:48

Ovo je reklama?