Da li joj verujete? Sandra Afrika tvrdi da je od prvog radnog vikenda sebi kupila OVO!

Autor: Blic.rs

Zabava

14.12.2019

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Afrika tokom prethodnih godina stekla je veliku popularnost u Hrvatskoj, gde konstantno puni klubove i zarađuje velike svote novca.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sandra Afrika

Kako je nedavno ispričala, Sandru je tamošnji pevač Ivan Zak jednom prilikom pozvao da peva u njegovoj diskoteci i od tada su Hrvati "odlepili" za srpskom pevačicom koja u susednoj zemlji često ima tezge.

- Ivan Zak ima dobar njuh za biznis. Prvi u Hrvatskoj je osetio da će u Hrvatskoj pevači iz Srbije i Bosne i Hercegovine zavladati hrvatskom scenom. Počeo je da dovodi pevače u svoju diskoteku Lampaši, koja je tad radila najbolje u Evropi. Pozvao je mog menadžera i brzo su napravili dogovor. Usledio je nastup u Lampašima. Sećam se, diskoteka je bila uvučena oko 200 metara od glavnog puta. Ja ulazim na parking, a ispred diskoteke red do puta. Tako je počela Afrika da hara Hrvatskom. Ubrzo su drugi vlasnici videli šta Ivan Zak radi i počela je otimačina oko termina gde ću i kad pevati u Hrvatskoj. Tu smo se upoznali Zak i ja, a sad smo čak i kumovi. Naravno da mi je mnogo pomoglo u karijeri. Tad je sve i počelo - ispričala je Sandra Afrika u intervjuu za "24sata.hr".

Kako je navela, trenutno nema neostvarenih želja, a prvi automobil kupila je nakon samo jednog radnog vikenda.

Foto: instagram.com/sandraafrika
Sandra Afrika

- Ne bih o tome da ne bi bilo da se hvalim. Ali, evo, prvi automobil sam zaradila i kupila odmah posle prvog radnog pevačkog vikenda u Švajcarskoj. Kažu da si bogat onoliko koliko potrošiš i proputuješ. Tako da kod mene novac služi za trošenje (ha, ha, ha). Sve što sam želela sam sebi i priuštila, nemam nekih neostvarenih želja - rekla je pevačica.

Poznato je da Sandra zarađuje odličan bakšiš na slavljima, a kako kaže to je slučaj isključivo na privatnim veseljima.

- Na nastupima po diskotekama i klubovima bakšiša nema. To je uglavnom na privatnim veseljima. I pravila nikad nema - rekla je pevačica za pomenuti hrvatski medij.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading