Poznati već proslavili Novu godinu: Rada napravila haos u studiju!

Autor:

Zabava

14.12.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snimanju novogodišnjeg "Glamur specijala" u bekstejdžu su letele i uvrede, psovke, odbijali su jedni sa drugima da nastupaju, ali na sceni je sve izgledalo kao pod konac!

RepublikaFoto: ST/Vlada LUKIĆ
Rada Manojlović...

- Prosto ne mogu da poverujem da se iz onolikog haosa u bekstejdžu na sceni pojave svi sjajno raspoloženi, raspevani, jedni drugima nude vino, nazdravljaju - rekao je voditelj Uroš Božić.

- Bilo je situacija da pojedini pevači žele samo sa svojim prijateljima da nastupaju, ali na kraju svi shvate da je važno da gledaoci njih vide na sceni u najboljem sjaju, glamurozno. Dok su se menjali pevači na sceni, Era Ojdanić je nosio posluženje iz svog restorana i delio. Sa sobom je poveo i kuvarice. Ekipa koja je bila na snimanju uživala je u sjajnoj atmosferi, pevali su, smejali se, družili.

RepublikaFoto: Prntscrin
Era Ojdanić...

Era doneo posluženje iz svog restorana

Na desetine pevača se sjatilo na Hepi televiziju: Dragana Mirković, Slađa Alegro, Biljana Jeftić, Aca Ilić, Nada Obrić, Rada Manojlović, Saša Matić, Katarina Grujić, Jovana Tipšin, Boban Rajović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading