Otkrivamo pozadinu raskida Đoganijeve i Miljkovića! Marko: Htela je od mene da napravi Slobu, nikad ga nije prebolela!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković raskinuo je sa Lunom Đogani posle godinu dana emotivne veze. Kako Srpski telegraf saznaje, Miljkoviću je samopouzdanje poljuljao Lunin uspeh, zbog čega je sve češće dovodio u pitanje njena osećanja prema njemu. Upravo zbog toga svađe su bile sve učestalije i na kraju su kulminirale raskidom.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Luna i Marko...

- Marko je bio sve ljubomorniji kako je Luna napredovala u karijeri. Smetale su mu njene tezge, kako se oblači, pa i to što se na slikanjima zadržava ceo dan. On je u međuvremenu pokrenuo modnu liniju, ali to nije izazvalo bum kakav je očekivao, što ga je dodatno isfrustriralo - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Iznervirao se kada je Luna sa Anabelom otišla u Švedsku bez njega. Tada je izbila velika svađa gde joj je rekao: "Nisam ti ja Sloba potrčko da sa mnom radiš šta hoćeš", što je nju rasplakalo, ali su tu svađu rešili kada se vratila. Problem je što su posle te imali još mnogo žešćih rasprava, a najgora je bila pred njegovu slavu, i to zbog Slobe, kada ju je Marko tokom razmene teških reči optužio da i dalje voli bivšeg, zbog čega su i raskinuli. Luna se nije pojavila na njegovoj slavi iako je pomerila put u Beč zbog toga - završava priču izvor.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/printscreen
Marko, Luna, Sloba...

Kako dalje saznajemo, Miljković se već iselio iz njenog stana, a drugovima je objasnio da nisu mogli da nastave zato što je on želeo dete, a ona karijeru i da su im se zbog toga navodno putevi razišli.

- Dojadilo mu je da bude u Luninoj senci, stalno je bio samo njen pratilac. Nekoliko puta je pokušao da je skloni od novinara okupljenih na događajima koje su posećivali, pa mu je Luna skrenula pažnju da to ne radi. Prebacivala mu je i što je tako povučen. On je valjda zbog tog nezadovoljstva osećao kao da ona hoće da napravi od njega nešto što on nije. Prijateljima je rekao: "Ona je htela od mene da napravi Slobu, nikad ga nije prebolela. Jednostavno to osećam i vidim po njenom ponašanju. Ja sam hteo porodicu s njom, da imamo dete, a njoj je samo stalo do karijere i slikanja."

Miljković: Ja sam hteo porodicu s njom, da imamo dete, a njoj je samo stalo do karijere i slikanja

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Lunu, koja nije odgovarala na naše pozive ni poruke, baš kao ni Marko.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Luna...

Podsećanja radi, Miljković je pre dva dana na instastoriju potvrdio da je raskinuo sa Lunom.

- Da, istina je, raskinuli smo! Osećam potrebu da to javno kažem zato što je veza javno započeta. Ovako je najbolje za oboje - napisao je Miljković.

Foto: youtube.com/printskrin

Luna: Ostavite Marka na miru

Luna Đogani stala je u odbranu dojučerašnjeg partnera nakon što su fanovi krenuli da ga vređaju zbog objave o raskidu. Naime, Đoganijeva je na instastoriju napisala kako će blokirati svakog ko napiše ružnu reč o njenom bivšem.

- Svi koji budu pljuvali Marka i pisali bilo šta ružno o njemu u grupama, komentarima biće blokirani. Moja prava podrška to ne radi, hvala vam. Volim moje ljude - napisala je Luna.

Slobu briga za Lunu

Dok Luna, prema Markovom mišljenju, očito i dalje misli na bivšeg Slobodana Radanovića, on, s druge strane, uživa u vezi sa udatom Jelenom Đuričanin. Osim što je par uslikan više puta zajedno, Sloba je na Instagramu juče objavio fotografiju iz Moskve, gde je nedavno bio sa svojom novom izabranicom.

 

RepublikaFoto: instagram.com/luna_djogani
Tekst potpisa

Đoganijeva: Emotivna sam dok slušam Slobinu pesmu

Marko Miljković posumnjao je da Luna još uvek gaji emocije prema bivšem, između ostalog, zbog njene nedavne izjave u kojoj je priznala da joj nije svejedno kada čuje Slobinu pesmu "Bivši".

- Emotivna sam kad slušam Slobinu pesmu - izjavila je Luna za medije, što je razljutilo Marka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Dragojlo

14.12.2019 08:38

Naravno da ga još uvek ludo voli ,kao i on nju.Nikada oni jedno drugo preboleti neće. To je bilo nešto posebno.Marko je ne bitan u Luninom životu, bio je samo prolazna karika. Velika je tu razlika u godinama njoj ne treba tata, već dokazan i ostvaren mladić.Srećni smo što su raskinuli, jer on nijie čovek za nju. Jednostavno oni su dva različita sveta...Marko je čovek bez manira, prostak. Sloba je TOP mladić koji zna i ume iskreno i čisto da voli. pružio je Luni srce na dlanu, držao je kao malo vode na dlanu.Nisu izdržali pritisak u Zadruzi pri kraju, nažalost. Bili su psihički zlostavljani. od svih.

Odgovori 5 20
Pirat

14.12.2019 10:50

Anabela sa decom se uselila kod Lune i nije bilo mesta za Marka. Nikada nisu bili sami.

Odgovori 12 2
sasa

14.12.2019 11:33

ko je sledeci, evo ona je opet slobodna !!

Odgovori 11 3
drugarza

15.12.2019 01:04

Lunci, Lunci...