Nova emsija na O2 TV "Osvrt" od 15. decembra, nedeljom u 20 sati!

Autor:

Zabava

15.12.2019

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednosatni pregled najvažnijih zbivanja u politici, biznisu, društvu, zabavi i sportu u Srbiji, regionu i svetu. Slađana Slavković i Marko Ivas donose vam događaje iz drugog ugla sa dobro poznatim gostima u nepoznatom svetlu, uz pitanja koja bi gledaoci postavili.

RepublikaFoto: Promo foto

"Osvrt" je nedeljna emisija u kojoj će voditelji otvoreno razgovarati o društvenim, kulturnim i mnogim drugim fenomenima i pojavama. Specifičnost ovog magazina nije samo u izboru tema, već i u načinu na koji će se o njima govoriti. Slađana i Marko ugostiće umetnike, književnike, naučnike, aktiviste, glumce, sportiste, političare koji će svojim stavovima i nesvakidašnjim opservacijama zaintrigirati gledaoce u udarnom terminu.

“Osvrt” je emisija u kojoj će se dva voditelja, osvrnuti na događaje o kojima se pričalo u prethodnoj nedelji. Ovo nije emisija rezervisana samo za političke ili samo za zabavne teme. Pričaće se o “aferi špijun” ali i o presudi za starateljstvo sina Severine i Milana Popovića. Marko Ivas, voditelj sa dugogodišnjim iskustvom u uređivanju i prezentovanju informativnih sadržaja sigurno ce nas voditi kroz segment “ozbiljnih priča”. Slađana Slavković biće  zadužena za tzv. ljudske priče.

"Osvrt", upotpunjuje programski sadržaj O2 televizije, a njegov ritam će pratiti interese i želje publike, ali će i širokim spektrom otvorenih pitanja ponuditi nešto sasvim novo na medijskoj sceni Srbije. Na kraju svakog "Osvrta" sledi iznenađenje, ekipa će slikom biti na najlepšim mestima na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading