Luna brani Marka nakon raskida: Svi koji ga budu pljuvali biće blokirani!

Autor:

Zabava

13.12.2019

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raskid Marka Miljkovića i Lune Đogani podigao je veliku buru u javnosti među fanovima koji su ovaj par zdušno podržavali dok je bio u ljubavi.

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Luna Đogani

Da je ovo bio šok za sve svedoči i rat koji fanovi trenutno vode na društvenim mrežama jedni protiv drugih, onih koji su na strani Marka i onih koji su na strani Đoganijeve. 

Miljković je juče potvrdio raskid a danas se Luna oglasila na svom instagram profilu tako što je na neki način javno zapretila svima onima koji kude i pljuju Marka. 

- Svi koji budu pljuvali Marka i pisali bilo šta ružno za njega u grupama, komentarima, biće blokirani. Moja prava podrška to ne radi, hvala vam. Volim moje ljude - napisala je Luna.

Foto: instagram.com/luna_djogani

Iako je on već sinoć bio u provodu sa društvoma Đoganijeva očito ne smatra da treba da bude u lošim odnosima sa svojim bivšim dečkom što definitivno potvrđuje njena objava pa i to da se ovaj par verovatno razišao mirnim putem. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading