EKSKLUZIVNO: Severina "spakovala" sina u taksi, pa otišla s drugaricama u provod!

Autor:

Zabava

13.12.2019

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo bi normalno da žena koja hoće da se javnosti predstavi kao brižna, "jadna" majka, želi da sa svojim detetom provodi što više vremena, ali teško da bi to moglo da se odnosi i na Severinu Kojić, koja je u četvrtak, 12. decembra, u vreme kada joj je sud dodalio da može da bude sa sinom Aleksandrom, bila u kafiću sa drugaricama!

Foto: Ilija Vukotić
Za javnost grli sina, privatno ga ostavlja s rođacima: Severina sa Aleksandrom

Naime, pošto je izgubila bitku za starateljstvo nad detetom, pevačica je dobila pravo od suda da svakog utorka i svakog četvrtka, u periodu od 15 do 20 časova, može da provodi vreme sa Aleksandrom. Pri tome, sud je naložio da njega iz škole može da preuzme samo majka, te da to pravo nema sadašnji Severnin suprug, Igor Kojić.

To pravo, da preuzme sina iz škole, Severina je juče ostvarila - uzela je Aleksandra za ruku, otpratila ga u taksi, odakle je mališan, sa njenom nećakom Mijom Popović, otišao kući! Pošto je "spakovala" sina u taksi, ona je prešla ulicu i sela s drugaricama u kafić, čemu je prisustvovalo više svedoka!

Hrvatski sud je procenio da Severina nije dovoljno brižna majka i presudom poverio starateljstvo nad Aleksandrom njegovom ocu, Milanu Popoviću

Severina je ostala u kafiću više sati, dok joj je sin to vreme, koje je trebalo da provodi s majkom, u stvari provodio s njenom rođakom! U najmanju ruku licemeran postupak pevačice, koja pokušava javnosti da pokaže kako je ona žrtva, "jadna majka", kako je njoj "oduzeto" dete, a sa kojim ona, uistinu, ni ne želi da naročito da provodi vreme, čak i kada joj je sud dodelio to pravo...

Zlonamerna matematika

Uostalom, da je reč o licemerju, a verovatno i o zloj nameri prema bivšem suprugu Milanu Popoviću, svedoči i činjenica da se Severina sve vreme u medijima žalila kako po privremenoj odluci suda ima samo 88 sati mogućnosti da vidi dete, međutim, u odluci suda stoji da ona ima dva, a Popović tri popodneva nedeljno, uz svaki drugi vikend i vreme po sistemu pola-pola za praznike. To praktično znači da, kada saberete sve te sate, brojka znatno prelazi tih 88 sati.

Međutim, i da ne uzmemo u obzir da je obmanjivala javnost za to vreme - pevačica ni ne koristi tih, po njenim lažnim navodima, 88 sati, već i to vreme provodi sa drugaricama u kafiću.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading