(VIDEO) Isplivao snimak: Miljković slavi raskid sa Lunom, lumpovao do ranog jutra!

Autor:

Zabava

13.12.2019

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković je juče potvrdio spekulacije da su Luna Đogani i on raskinuli vezu.

RepublikaFoto: Prntscrin
Marko i Luna su raskinuli

- Da, istina je, raskinuli smo! Osećam potrebu da to javno kažem zato što je naša veza javno započeta! Ovako je najbolje za oboje - poručio je Marko na „Instagramu“ juče.

Nešto kasnije, na društvenim mrežama su osvanuli snimci iz jednog popularnog restorana u Beogradu. Na njemu je Marko sa prijateljima i uživa u živoj svirci.

Usledio je obračun Luninih i Markovih fanova, pa jedni tvrde da je njegov izlazak pokazao da ne pati nakon raskida, a postoje i oni koji tvrde da se vidi da iako je u provodu, da Marko uopšte ne deluje srećno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lisac

13.12.2019 11:32

Marko shvatio da je zloupotrebljen pa odbačen.

Radeniko

13.12.2019 19:07

kakav Marko, ništanije značio Luni, jedva je jčekala da ga se otrese. On je jedna teška sirovina. Ona je TOP devojka,lepotica, šta je uopšte tražila sa ovim džiberom. Sve je jbilo zarad marketinga. kakva veza nikad postojala...Bravo Luna, jtata ti ne treba već ga imaš...... Ti si jedna od najpoželjnijih devojka..Dobro je što si se konačno dozvala pameti. Sao ti je smetao u krijeri...Ko je on da odlučuje umesto tebe....Prostak. Puna podrška.

Odgovori 2 11