Vladimir Vuksanović dobio ćerkicu Valentinu: Prijatelji ga cepali celoga dana!

Autor:

Zabava

13.12.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati maneken Vladimir Vuksanović juče je postao otac ćerkice, kojoj su on i njegova izabranica dali ime Valentina.

Foto: instagram.com/printscreen
Vladimir Vuksanović

On se u oktobru ove godine u Beogradu u prisustvu najbližih prijatelja i rodbine venčao sa izabranicom Dohijanom, lepom i zgodnom Latinoamerikankom koju je upoznao u Grčkoj, a s kojom se pre braka zabavljao oko godinu i po dana.

- Slavlje je počelo već u ranim večernjim satima, a Vlada je na sebi imao iscepanu belu majicu, na kojoj je crvenim slovima pisalo: "Dobro došla, Valentina." Ponosni tata je sačekivao goste, a spremio je na desetine majica koje su cepali prijatelji koji su dolazili da mu čestitaju i da s njim podele sreću jer je postao tata - kaže izvor koji se našao na licu mesta.

Foto: instagram.com/printscreen
Vladimir Vuksanović

Inače, Vlada je pre nekoliko godina važio za velikog zavodnika. Bio je sa brojnim srpskim lepoticama, a slavu je stekao nakon pojavljivanja u "Survajveru". Poznato je da je bio u ljubavi sa Natašom Bekvalac, a kratko je bio i u vezi sa Cecom Ražnatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading