Hvatao se za grudi i gušio posle koncerta: Oglasio se Miroslav Ilić i otkrio kako se sada oseća!

Autor: alo.rs

Zabava

12.12.2019

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon priča da je pevaču Miroslavu Iliću pozlilo u utorak uveče nakon što je održao solistički koncert u Sava centru oglasio se i sam slavuj iz Mrčajevaca i otkrio kako se oseća.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Miroslav Ilić

- Dobro se osećam. Sve je u najboljem redu - kratko je rekao pevač, te nije hteo da detaljiše celu situaciju.

Podsetimo, prema pisanju jednog dnevnog lista pevač se nije se dobro osećao kada je sišao s bine i počeo je da se guši.

- U trenutku je prebledeo i požalio se da mu je loše. Delovalo je kao da će se srušiti, ali srećom, jedan dečko iz organizacije je pritrčao i doneo mu vodu. Miroslav se malo osvežio, a potom su ga smestili na stolicu u bekstejdžu, gde ga je čekala supruga Gordana. Ona se baš uplašila kad ga je videla takvog. Međutim, u roku od deset minuta Miroslavu je bilo bolje, došao je sebi. Rekao je da mu nije ništa, da se samo preforsirao i da je bilo zagušljivo jer je dvorana bila prepuna i bilo je baš toplo - kaže izvor koji se zatekao na koncertu. Prema njegovim rečima, Ilić je pred kraj koncerta osećao slabost i napetost, ali je uspeo da održi nastup do kraja kao pravi profesionalac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojo

12.12.2019 12:39

Možda zbog sina.

Odgovori 21 0