LUKAS OTKRIO TAJNU: Bio sam u vezi sa Ksenijom Pajčin!

Zabava

26.09.2017

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Aca Lukas, koji je poslednjih meseci u žiži interesovanja zbog razvoda od supruge Sonje Vuksanović, nakon čega je imao nekoliko ljubavnih afera, priznao je da ne nosi džaba epitet velikog zavodnika!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Lukas čuvao tajnu godinama

Naime, popularni pevač otkrio je da je svojevremeno uspeo da osvoji i fatalnu Kseniju Pajčin, koja je tragično okončala svoj buran život kada je 16. marta 2010. godine prvo nju, a potom i sebe ubio tadašnji dečko Filip Kapisoda u njenom stanu na Voždovcu.

Lukas je posle mnogo godina za Srpski telegraf ispričao kako je bio u emotivnoj vezi sa pokojnom koleginicom koja je bila san svakog muškarca.

- Imao sam jednu vezu između dva braka. Sedam, osam meseci sam bio u vezi sa pevačicom Ksenijom Pajčin - rekao je Lukas i naglasio da je Ksenija bila retko dobar čovek.

RepublikaFoto: instagram.com/ksenija_pajcin
Ksenija Pajčin

- Ksenija je bila sjajna. Bila je moj drug i jedan od najboljih ljudi koje sam sreo u životu - zaključio je folker.

Podsećamo, nakon razvoda Lukasa i Sonje Vuksanović, folkera su povezivali sa mnogim ženama, od afere sa pevačicom i voditeljkom Anom Sević, koja je u braku sa pevačem Darkom Lazićem, preko Branislave Pašajlije, koju je predstavio kao zvaničnu vezu, ali kratkog daha, do mlade glumice Barbare Petrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading