Tijana Ajfon se oglasila nakon teških optužbi da prima 120 000 dinara u pošti, a nije zaposlena: Evo šta je rekla!

Autor: espreso

Zabava

10.12.2019

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je i dalje na snazi obustava rada u Pošti Srbije, koja traje već nedelju dana, na društvenim mrežama se spekuliše o fiktivnim poštanskim radnicima.

RepublikaFoto: instagram.com/ticamaksimovic
Tijana Ajfon

Naime, na Tviteru je osvanuo spisak javnih ličnosti, koje su navodno među 60 fiktivno zaposlenih u Pošti Srbije, a čija je plata navodno oko hiljadu evra. 

U međuvremenu, dok čekate 20 h, evo imena zaposlenih u Pošti Srbije: Jelena Broćić, Tijana Maksimović, Nela Bojović, Jasna Milenković, Željko Samardžić, Branko Milićević itd. Broj fiktivno zaposlenih je veći od 60. U proseku primaju oko 120 hiljada din.

 

 

Nakon teških optužbi Tijana Ajfon se oglasila za jedan portali demantovala da je i na čijem platnom spisku, što je lako proverljivo. 

Već šest godina nisam prijavljena kao radnik i nisam u radnom odnosu, nemam nijedan račun u banci, što se lako može dokazati, mogu da izvadim uverenje o nezaposlenju i to je čista neistina! U svakom slučaju, to nije istina, ceo dan me svi zovu zbog ovoga, ne znam gde mi je glava, rekla je Tijana 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading