NA SVADBI ĆE MI PEVATI SREĆKO KREČAR: Andreana Čekić sprema venčanje, ali i novi duet!

Autor: Republika

Zabava

10.12.2019

13:45

Andreana Čekić nedavno je najavila da će se sledeće godine udati drugi put, a sada je otkrila da je već odabrala i ko će joj pevati na svadbi! U pitanju je njen kolega i jedan od najboljih prijatelja sa estrade Srećko Krečar, sa kojim je ovih dana snimila duetsku pesmu “Opasno me radiš”.

Promo foto
Andreana i Srećko

- Srećko i ja se već godinama družimo i mnogo puta smo i nastupali zajedno, pa smo došli na ideju da nešto zajedno i snimimo. Odabrali smo kompoziciju Dejana Kostića, za koju je tekst napravio Dragan Brajović Braja. Ne opterećujem se time da li će “Opasno me radiš” nadmašiti “Cipele” koje sam otpevala sa Emirom Đulovićem, totalno je drugi fazon i verujem da će pronaći svoj put - kaže Andreana, koja priznaje da bi volela da uskoro postane majka, dok njen kolega Srećko, poznat i kao Pobednik, po istoimenom hitu koji je snimio pre nekoliko godina, kaže da duet nije autobiografski ni njemu ni njoj, ali veruje da će se u Brajinim stihovima pronaći veliki deo publike.

- Mi pevači pomalo podsećamo i na glumce, jer svakom numerom dočaravamo neko iskustvo, bez obzira na to da li smo ga lično doživeli, pa je tako i sa ovim duetom. Što se mog ličnog iskustva tiče, srećno sam oženjen već 17 godina i imam tri predivne ćerke, a drago mi je i što je Andreana pronašla svoju sreću i rado ću joj zapevati na svadbi, mada se nadam da ipak neću biti radni pevač već gost - sa osmehom kaže Srećko Krečar, koga kolege zovu i najpopularnijim anonimnim pevačem, s obzirom na to da je veoma angažovan širom Srbije i dijaspore i da ima i veliki hit, ali da ga do sada nije bilo mnogo u novinama i na televiziji.

- Moram da priznam da se do sada nisam posvećivao medijima, ali zbog ove pesme sa Andreanom to će se promeniti - zaključio je Krečar.

Komentari (0)

Loading