Bora nakon operacije raka traži ljubav svog života! Drljača: Muvaju me udovice, a apetit mi je nikad jači

Autor:

Zabava

10.12.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačka legenda Bora Drljača vratio se na scenu samo tri nedelje nakon operacije raka debelog creva i otkriva da trenutno nema emotivnu partnerku, ali da je spreman da nađe onu pravu.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Boro Drljača

Bora je sahranio dve supruge, a za Srpski telegraf priznaje da ne prekida potragu za pravom ljubavlju i da mu se mnoge dame udvaraju.

- Trenutno nemam devojku. Imao sam dve supruge i obe su umrle. Jedna je preminula pre 12 godina, a druga, moja velika ljubav Rada, koja me je negovala kao bebu, uskoro će biti godinu dana kako je umrla. Dosta mi se žena javlja, mnogo ih je udovica, a ja razmatram koja ima šanse - priznaje nam popularni pevač i ističe da partnerku nije tako lako izabrati.

- Nije to kao kada ideš u robnu kuću, pa uzmeš odelo. Mora da postoji neka hemija. Ako dođe nešto, dobro će mi doći jer teško je sam živeti. Hvala bogu, imam dva sina i dobru snaju, koja me čuva i sprema mi - priča Bora.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Boro Drljača

U izboru lepše polovine legendarni pevač nije zahtevan u pogledu izgleda i osobina jer smatra da za Starog vuka nema greške.

- Sve žene volim. Svaka je lepa i zgodna na svoj način. Sve su dobre za onoga ko ima dobar apetit, a ja ga imam za žene i jelo. Stari vuk je još u punoj snazi - zaključuje Drljača za Srpski telegraf. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading