Čola nije priznao vanbračnog sina

Autor: Espreso

Zabava

07.12.2019

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na portalu Republika objavljen je članak iz koga sledi da je pevač Zdravko Čolić odlučio da prizna sina posle 52 godine. Međutim, vest koju smo objavili preuzeta je sa satiričnog portala, ali je plasirana bez jasne naznake da se radi o satiri, a ne stvarnom događaju.

RepublikaFoto: youtube.com/ Zdravko Colic
Zdravko Čolić...

Na to je pažnju Republici ukazao portal raskrinkavanje.ba.

U analizi posvećenoj ovoj temi na portalu raskirnkavanja.ba navodi se da su mnogi portali, uključujući i Republiku, preneli vest bez jasne i eksplicitne ograde da je reč o satiri, zbog čega nam su nam dodeljene ocene "klikbejt" i "dezinformacija".

Ovim putem izvinjavamo se čitaocima zbog grube greške. 

***

Zdravko Čolić je legenda pop muzike, koji dominira u celom regionu, ali i šire.

Iako je na Evroviziji nastupao davne 1973. godine s pesmom “Gori vatra”, evrovizijski fanovi iz celog sveta i dalje pomno prate Čolin rad.

Sada se na društvenim mrežama pojavila urnebesna usporedba, gde je neko napisao tekst kako je Čola nakon 50 i više godina odlučio da prizna sina.

- Zdravko sve do svoje 52 godine, nije nikada do sada priznavao pevača Amra Kazića Lea. Ova tajna je bila u njemu sve te godine, ali je posle svega ipak odlučio da nekim medijima prizna da je Amir zapravo njegov sin. Mnogo puta se govorilo o tome, kako Leo oponaša Zdravka Čolića, te da slično peva kao on. Ali ipak ovi mediji su priznali da on njega nije oponašao, već da je on zapravo isti Čola - piše na stranici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dobar vam daaaan #brtonigla #istria #istrien #croatien #croatia

A post shared by Amir Kazić Leo Official (@amirkazicleo) on Sep 7, 2019 at 2:35am PDT

 

Amir Leo je rođen u Sanskom Mostu, 17 oktobra, gdje je tu išao u KUD Grmeč, a pevanjem se počeo baviti već u srednjoj školi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
DR

08.12.2019 04:03

Cola je '51. Leo '65. Bas napredan bio Cola. Sa 14 ćale!?