Istina napokon izašla na videlo: Mirka priznala zašto se nije udala za Vujadina!

Autor:

Zabava

06.12.2019

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Mirka Vasiljević ovih dana živi na relaciji Srbija - Kipar, zbog poslovnog angažmana njenog supruga Vujadina Savića. Iako se pisalo da se lepa glumica tamo preselila, ona priznaje da to nije slučaj.

RepublikaFoto: Vladimir Lukić
Mirka i Vujadin

- Ne mogu da kažem da sam se preselila, jer čim sam ja svako malo u Beogradu, to nije da se preseliš. Kad sve stvari što imaš uzmeš i preseliš u neki drugi grad, tad si se preselio - kaže Mirka za emisiju Premijera.

Mirka i Vujadin imaju troje dece, koji su navikli na stalna putovanja.

Otkad znaju za sebe, mi smo na relaciji neko inostranstvo gde Vujadin igra - Srbija. Tako da su oni navikli, a njima je bazna sredina Beograd. Onda se raduju kad idemo tamo gde Vujadin igra, jer smo zajedno, vide nešto novo, nauče neki novi jezik, a opet kad se vratimo u Beograd, vide se sa svojim drugarima ovde i opet budu srećni - kaže glumica.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić

Godinama unazad priča se o njihovom venčanju, koje nikako da se desi. Mirka je sada otkrila da je ipak ona ta koja sve pomalo koči.

- Što se tiče udaje, da se Vujadin pita, to bi bilo odmah i sad, ja malo to kočim jer ja sam žensko koje voli da sve bude precizno, sve tačno, tako da sam ja ta, čekaj da vidimo prostor, treba da putujemo, da krstimo najmlađeg sina - rekla je Mirka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading