(VIDEO) Pevačica popila urin dok je snimaju: Rada Manojlović šokirala sve usred emisije!

Autor:

Zabava

05.12.2019

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna folk pevačica Rada Manojlović počela je da razmišlja o tome kako da što duže ostane mlada i lepa.

RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic
Rada Manojlović

Na pitanje novinara za domaće medije vezano za pop kraljicu Madonu koja pije sopstveni urin i leži u kadi prepunoj leda, pevačica je imala interesantan odgovor.

- Videla sam da su i sportisti konstantno u nekom ledu, tako da je to verovatno nešto dobro za mišiće ili nešto drugo. Moram da prostudiram to. Što se tiče urina, i za to sam čitala da je dobro, samo ne znam da li bih ja išla u tolike krajnosti. Volim sebe i volela bih da živim sto godina kao Rokfeleri i Rotšildi koji su kupili zdravlje i godine, ali opet ne znam baš za to - rekla je Rada u jednoj Pinkovoj emisiji.

Ipak, postoji jedna metoda koja se Radi dopada, a vezana je za preminulog kralja popa Majkla Džeksona.

- Ja bih išla, kao Majkl Džekson, na one hiperbarične komore - rekla je Manojlovićeva, kometarišući fotografije koje su svojevremeno uzdrmale ceo svet, a na kojima pevač leži u komori u kojoj se terapija vrši kiseonikom pod povišenim pritiskom koji pozitivno utiče na zdravlje, ali i na podmlađivanje.

Pogledajte kako Madona pije urin zarad lepote:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
goran

06.12.2019 13:31

Ako treba donacije.