(VIDEO) Provala veka! Kija izjavila da je celu noć ćaskala sa Džej Zi-jem: Bolje da odem u Ameriku da svima bude lepo!

Autor:

Zabava

05.12.2019

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja pobednica rijalitija "Zadruga", Kristina Kija Kockar je ozbiljno ušla u pevačke vode, pa se tako odlučila i na američku turneju. Ona je gostovala u jutarnjem programu, želeći da kaže nešto više o ovome, ali je ujedno Jeleni Krunić dala povoda za prozivku.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Kija Kockar

Ona je na svom Instagramu objavila deo Kijinog intervjua, koji se zapravo ticao potencijalne saradnje sa, ni manje ni više nego reperom Džej Zijem, suprugom Bijonse.

- Najnovija provala veka iz kuhinje Kije Kockar! Sad izjavila da je cele noći pričala sa suprugom od Bijonse, reperom i vlasnikom "Bruklin Netsa", Džej Zijem. Hahaha i ja sam Eminemova žena - objavila je Jelena Krunić.

Foto: Instagram/printscreen

S obzirom na to da je Kija voditelju poželela dobro veče, umesto dobro jutro, on ju je upitao da li je zbog te razlike u vremenu napravila lapsus:

- Ja sam bila na vezi sad sa Džej Zijem i njemu je bila noć, pa sam eto - opravdala se Kija, koja je kasnije dodala šta misli o pravljenju američkog albuma:

 Ja sam potpuno za to. Evo pregovori sa Džej Zijem su u toku, za "Rok Nejšn", ja sam potpuno za to da mi tamo napravimo neki dil i da ljudi ovde budu mirni. Non stop pravim zemljotrese za neke ljude ovde, bolje da odem u Ameriku da svima bude lepo - rekla je Kija, dok je Jelena Krunić ubeđena da ništa od toga nije istina.

Poslušajte kako je Kija najavila potencijalnu buduću saradnju sa poznatim reperom i šta je još imala da kaže:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
mima

05.12.2019 18:33

jelena nije glupa ali ovom izjavom dokazuje koliko je ljubomorna i los covek

Odgovori 10 0