Sandra Afrika ostala bez imovine: Bivši joj uzeo kafić koji je bio njen, ima žestok razlog!

Autor: Stars

Zabava

05.12.2019

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, ostala je bez kafića koji se na njeno ime vodio godinama, zato što je njen bivši dečko Aleksandar Moskovljević Mikiša tražio da vlasništvo prevede na njega.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Sandra Afrika...

Iako bivši partneri i dalje poslovno sarađuju prilikom ugovaranja nastupa, njihov odnos postaje sve hladniji i pitanje je dana kada će skroz zaratiti. Izvori bliski Sandri pričaju da nju i Mikišu veže ugovor i da je samo zbog toga on i dalje njen menadžer. Poverenja među njima više nema, što potvrđuje i činjenica da je Moskovljević tražio od pevačice da kafe-bar prevede na njegovo ime.

- On jeste finansirao otvaranje kafića, i to svi znaju. Ali se objekat od prvog dana vodio na Sandrino ime, verovatno zbog poreskih olakšica. Ona je uvek svu zaradu davala Mikiši, čak i posle raskida, nije se petljala u rad kafića, niti je imala nameru da mu preotme posao. Ali izgleda da Aleksandar više nema poverenje u bivšu devojku i zato je odlučio da na vreme raskrsti s njom. Ne znam koliko njihov ugovor još važi, ali čim istekne, očekivano je da on više neće biti Sandrin menadžer - priča izvor blizak pevačici.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Sandra i Mikša nekada...

Prodanovićeva se zbog svega oseća vrlo neprijatno i o tome uglavnom ne želi ni sa kim da priča.

- Samo je najbližim ljudima iz svog okruženja rekla šta se desilo. Vrlo je pogođena jer je smatrala da joj je Mikiša prijatelj i posle raskida veze i da ništa ne može da pokvari taj odnos. On je prestao da putuje s njom na nastupe kao ranije, pravdajući se da se umorio od toga. Sve se svelo na to da Mikiša javi Sandri gde ima zakazanu tezgu i to je jedina njihova komunikacija - dodao je sagovornik.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Saradžoglaa

06.12.2019 19:18

Pošto znam iz koje je familije svoju suprugu nikada nisam ni u šali ćušnuo evo već nekoliko decenija.Ona je vlasnica jedne izuzetne velike kuće i šta mislite da li bi smeo da zatražim da kuću prepiše meni?Ona je vlasnica tri dobra opela a ja glumim njenog šofera i povreno supruga kada dođem red.Kažem,kada žena ima dobru zaleđinu ...