Raskrinkao ih: Toma Panić, besan na Instagramu, obelodanio sve što zna o Dragani, Torti i njegovoj ženi!

Autor:

Zabava

04.12.2019

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toma Panić je, vidno revoltiran rečima Dragane Mitar, odlučio da kaže sve što zna o njoj.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Toma Panić

Podsetimo, jedna od glavnih tema trenutno aktuelne sezone rijalitija "Zadruga" svakako je ova stanovnica imanja u Šimanovcima, kao i njen odnos sa Vladimirom Tomovićem i Edisom Fetićem.

- Kakva bagra! Inače se ne oglašavam u vezi "Zadruge", ali ovo je takvo vređanje inteligencije da je prešlo sve mere. Gospođica kojoj sam u prošloj "Zadruzi" dao nadimak i zanimanje "Varam muža", pa sam posle iz sažaljenja popričao sa njom, sve vreme laže i glumi jer je navikla tako i napolju - počeo je svoje izlaganje na društvenim mrežama Toma.

RepublikaFoto: instagram.com/zzilhaaa
Edis sa suprugom

- Ja bih je nazvao sada "Drugarica za drugove". Znate ono kada nemate koga u grad, pa pozovete onu samo da prođe, da drugovima pravi društvo - dodao je Panić, pa zaključio:

- Inače, Edo je njen dečko (lično znam) koji ima ženu koja je zavrnula finansije i zato je ušao, i tri deteta iza sebe. Evo i njegove žene ubrzo verovatno, jer je sve dogovoreno! - napisao je Panić na Instagramu.

Foto: instagram.com/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Čeda

05.12.2019 09:52

Drugarica za drugove daje sve svojim drugovima.