Stefan krenuo Veljkovim stopama: Živojinovići kopiraju Ražnatoviće!

Autor:

Zabava

05.12.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Rodić, rođena sestra Bogdane Ražnatović, postaće spona između dve najjače estradne porodice Ražnatović i Živojinović jer je u ljubavi sa mladim Stefanom Živojinovićem, piše u najnovijem broju nedeljnika Star.

Foto: youtube.com/Jutarnji program TV HAPPY
Stefan Živojinović

Svastika Veljka Ražnatovića i naslednik folk dive Lepe Brene su u tajnoj vezi i na sve načine se trude da svoj prisni odnos sakriju od svih.

- Bojana Rodić i Stefan Živojinović su u tajnoj vezi još od januaru ove godine. Dogovorili su se da svoju romansu kriju od očiju javnosti - govori izvor nedeljnika Star i otkriva kako je romantična priča između dvoja mladih počela.

Foto: instagram.com/printscreen
Bojana Rodić

- Ljubav između svastike Veljka Ražnatovića i Breninog naslednika počela je još u januaru ove godine. Nakon susreta na Kopaoniku Živojinović je učinio sve kako bi došao do broja telefona prelepe Rodićeve. Usledile su fine i diskretne porukice do prvog susreta, koji je učinio da na prvu kliknu i uplove u vezu. Inače, ujedinjenje dve velike porodice sa srpske estrade biće tema o kojoj će se dugo pričati i pisati u Srbiji - kaže sagovornik i dodaje da domaću javnu scenu očekuje nešto nesvakidašnje:

RepublikaFoto: e-stock
Veljko i Bogdana

- Brenin naslednik se mnogo zaljubio u Bojanu, ali to vešto krije od svih! A i Bogdanina sestra se mnogo primila na njega. Velika je verovatnoća da će i ona završiti pred oltarom, a onda će folk dive Brena i Ceca na taj način postati kao jedna familija.

Da li pored Bogdaninog porođaja Srbiju čeka još jedan spektakularni događaj, još jedna svadba, ostaje da se vidi. A mi smo za početak hteli bar da čujemo šta će Stefan reći na saznanja sedme sile, međutim, do zaključenja broja Živojinović nije odgovarao na pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Čeda

05.12.2019 09:45

Ovakve vredne devojke, buduće domaćice i majke, svima trebaju. A ne klaberke i starlete koje neće da rade i ne znaju da spremaju ručak, već traže da ih vodite u kafanu na ručak.

Odgovori 11 0