JK otpratila Jahovićku zbog dueta: Karleuša zaratila sa Eminom zbog Nataše!

Autor:

Zabava

04.12.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša i Emina Jahović više nisu drugarice! Kako Srpski telegraf saznaje, razoru estradnog drugarstva indirektno je kumovala Nataša Bekvalac.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jelena Karleuša i Emina Jahović

Naime, prema tvrdnjama upućenih, JK je zamerila Jahovićki to što je Nataši ponudila pesmu i s njom uradila duet "Muško više ne mogu" uprkos tome što su se njih dve mnogo pre toga dogovarale za saradnju.

Kako izvor upućen u odnos dve pevačke zvezde navodi, Jelena je smatrala izdajom to što ju je Emina zaobišla i ponudila saradnju Bekvalčevoj.

- Jelena je poludela kada je u medijima videla da Nataša i Emina najavljuju duet. Prethodno se ona dogovarala s njom i sve je bilo gotovo završeno kada je saradnja u pitanju, a onda je upala Nataša. Istog trenutka Eminu je otpratila sa Instagrama, čime joj je jasno dala do znanja da je njihovo prijateljstvo gotovo - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

Foto: PRVA/printscreen
Nataša Bekvalac

- Emini u prvom trenutku nije bilo jasno zašto je Karleuša otpratila, ali su joj ubrzo zajednički prijatelji objasnili zbog čega je Jelena ljuta. Umesto da je pozove i objasni okolnosti, Jahovićku je Jelena otpratila i tu je nastao razdor.

Kako dalje sagovornik navodi, dojučerašnje prijateljice sada se ogovaraju na sav glas. Emina priča kako je ona podržala i branila Karleušu kada nije niko. Da je sve najbolje pričala u turskim medijima o njoj kada su na sav glas pisali kako je varala njihovog Tošića. S druge strane, Karleuša takođe navodi da je bila uz Jahovićku u najtežim trenucima, kada se razvodila, i pružila joj maksimalnu podršku.

- Jelena je očekivala da će joj se Emina bar u nekom trenutku javiti i objasniti joj zbog čega je uradila duet prvo sa Natašom, ali taj poziv nije nikada usledio. S druge strane, Emina se uvredila što ju je Jelena bez reči blokirala, pa nije želela da je pozove i tako iz situacije koja je mogla da se reši razgovorom njih dve više ne pričaju - završava izvor.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo obe pevačice. Eminin PR nije odgovarao na naše poruke, a ni Karleuša ni njeni saradnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tomče

04.12.2019 16:08

Karleuša mrzi ceo svet.