(FOTO) Ksenija Pajčin je pre tragedije gostovala na TV-u: Isplivala slika sa jezivim detaljem na njenom telu, sve je slutilo na užas!

Autor:

Zabava

03.12.2019

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ksenija Pajčin, tragično je nastradala 16. marta 2010. godine, kada ju je u njenom stanu u Nikšićkoj ulici usmrtio dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo.

RepublikaFoto: instagram.com/in_memoriam_ksenija_pajcin
Ksenija Pajčin...

Poslednji singl izbacila je 2009. godine u saradnji sa MC Stojanom "Požuri", koji je ostvario veliki uspeh, ipak, pevačica od 2006. više nije izdala nijedan album.

U životu su je spajali sa mnogim momcima, jedan od njih bio je i Bane Kovačević iz grupe "187", koji je preminuo pre šest dana usled operacije srca. Mnogi smatraju da je Bane bio njena najveća ljubav, a kada je ušla u romansu sa manekenom Filipom Kapisodom sve je krenulo nizbrdo.

U poslednjem televizijskom gostovanju u emisiji "Vi pitate", Ksenija se pojavila sa modricama, zbog čega se i danas nagađa da je Kapisoda svoju devojku fizički zlostavljao.

RepublikaFoto: youtube.com/S Production
Ksenija Pajčin...

Samo nekoliko dana nakon toga, maneken je ubio devojku, a potom i sebe.

Danas bi Ksenija napunila 42 godine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading