Bane 187 biće sahranjen danas: Sudbina je htela da ga opet poveže sa pokojnom Ksenijom!

Autor:

Zabava

02.12.2019

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Kovačević, poznatiji kao Bane "187", preminuo je pre 5 dana. Bane nije izdržao operaciju srca. Bane je bio poznat po mnogim pesmama, devojke su ga obožavale, a on je voleo srpsku ubijenu pevačicu, Kseniju Pajčin.

RepublikaFoto: Youtube.com/KO VAM DADE TERMIN
Bane Kovačević

Bane će biti sahranjen danas, a ono što je mnoge naježilo jeste činjenica da je njegova sahrana organizovana samo dan pre Ksenijinog rođendana. Da je živa, pevačica bi sutra napunila 42 godine.

Inače, Bane je za života snimio i pesmu koja predstavlja svojevrsni vapaj u borbi protiv nasilja nad ženama, a posvećena je upravo Kseniji - nosi naziv "Ja bih pošao za njom", oko koje se te 2016. digla velika prašina.

- U tvom oku video sam prelepi cvet, Gospod ga je ubrao i poneo na drugi svet, kad dođem gore možda ti se neću dopasti, niko se nije nadao da ću ovako propasti... Mislio sam svet će biti moj, i ti ćeš biti moja, a jedan pucanj te izbacio iz stroja, Svi sada znate ime moje princeze, kad umrem da li će to biti, smrt još jedne zvezde - glase stihovi Banetove pesme.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading