Volim kada sam gola: Sloboda Mićalović uživala na nudističkoj plaži ko od majke rođena!

Autor:

Zabava

02.12.2019

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloboda Mićalović je ovo leto provela na nudističkoj plaži na Adi Bojani, međutim, kako je rekla, tamo više neće ići iz samo jednog razloga - paparaca.

RepublikaFoto: Nebojša Babić
Sloboda Mićalović

- Bila sam na nudističkoj plaži, tu se osećam najslobodnije. Volim to! Nažalost, više ne idem tamo - rekla je Sloboda u emisiji "Među nama".

Sloboda pazi da je ne uslikaju nagu jer je postala poznata i van regiona zahvaljujući filmu Emira Kusturice "Na mlečnom putu", u kome je igrala sa italijanskom glumačkom zvezdom Monikom Beluči.

Njih dve su postale toliko bliske da su nastavile druženje i posle premijere filma 2016. godine. Tako je nedavno Sloboda sa suprugom Vojinom Ćetkovićem bila gost u Monikinoj kući u Parizu, gde je upoznala njenog partnera, modela Nikolasa Lefevra, koji je od Belučijeve mlađi 18 godina.

RepublikaFoto: printscreen/novaS
Priznala da je išla na nudističku plažu

- Dok sam bila u Parizu sa Vojinom, pozvala sam Moniku. Čisto da joj javim da sam tu. Ona nas je odmah pozvala kod nje kući. Nismo se videli u kafiću ili restoranu, već u njenom domu. Baš je divna žena - rekla je glumica i dodala da joj mnogi ne veruju da je bliska prijateljica sa Belučijevom.

- Baš je blesava situacija kada mi Monika pošalje poruku dok sam u društvu. Kad vide ko mi piše, bude im čudno. Nas dve se ne čujemo svaki dan, ali obavezno bar jednom mesečno - rekla je Sloboda Mićalović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
miki

02.12.2019 10:46

I mi volimo kad je gola.