Sve se desilo dok su spavali: Porodica Željka Samardžića zadesila traumatična situacija, ovo nikada neće zaboraviti!

Autor: Blic.rs

Zabava

01.12.2019

05:25

Pevač Željko Samardžić boravio je sa suprugom u Crnoj Gori kada se pre nekoliko dana dogodio zemljotres.

Promo foto
Željko Samardžić

Kada su osetili zemljotres, Samardžići su istrčali iz kuće koja se nekontrolisano ljuljala. Željko je odlučio da ispriča sve detalje drame koja se dogodila u momentu kada su oni spavali.

- Spavali smo, a onda me je probudilo podrhtavanje. Ustali smo da vidimo šta se događa i bili smo prestravljeni. Odmah smo istrčali iz kuće. Naravno, nismo bili jedini, sve komšije iz okolnih kuća bile su napolju i svi su bili preplašeni. Ne pamtim takav zemljotres i strah među svima. Zaista se treslo jako, cela kuća se ljuljala. Mi smo normalno spavali, ali ta jačina zemljotresa nas je naterala da istrčimo iz kuće. Zaista grozno iskustvo, ne daj Bože nikome. Neki ljudi koji su ostali u kućama su stradali ili ostali bez svojih kuća i stanova, toliko je bilo opasno - rekao je Željko Samardžić.

Foto: Prntsreen
Željko Samardžić

- Odmah sam znao da je to zemljotres, jer ovo nije prvi put da ga osetim. Doživeo sam jedan 1979. godine, kad se desio isto u Crnoj Gori. Ja sam tada bio u Mostaru, ali se jako osetio i tamo. Takođe sećam se jednog i u Skoplju davne 1963. godine. Bio sam mali ali mi je baš ostao u sećanju - dodao je pevač.

Komentari (0)

Loading