Ništa od svadbe: Sin Šabana Šaulića raskinuo sa dugugodišnjom izabranicom!

Autor: Informer

Zabava

30.11.2019

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Šabana Šaulića Mihajlo raskinuo je veridbu sa dugogodišnjom izabranicom Danijelom Mandić. Otkazana je njihova svadba planirana za 25. jun, a nesuđeni mladenci su se rastali u miru i bez pompe.

Foto: instagram.com/printscreen
Tekst potpisa

Zajedno su doneli odluku da raskinu veridbu i odvojeno nastave svoje živote. Naprosto, među njima je došlo do razilaženja u određenim željama, a i različitih su karaktera. Trudili su se da to sve prevaziđu, ali jednostavno nije išlo.

Zato su zajednički doneli odluku da svako krene svojim putem - priča izvor blizak porodici Šaulić i dodaje:

- Sve je proteklo u civilizovanom tonu. Danijela i Mihajlo su ostali u korektnim odnosima, kao i njihove porodice. Šabanovoj udovici Goci je teško palo što im se u moru ružnih stvari i ovo desilo. Nada se da je posle Šabanove pogibije i smrti njene majke došao kraj lošim danima za Šauliće.

Foto: instagram.com/printscreen
Mihajlo Šaulić

Mihajlo i Danijela razgovarali su o svadbi još početkom ove godine, ali ih je u realizaciji omela velika porodična tragedija, kada je Šaban Šaulić izgubio život u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Tada su rešili da odlože venčanje za neke bolje dane, ali izgleda da im jednostavno nije bilo suđeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading