Prekidamo post zbog se*sa: Vesna i Đole Đogani surovo iskreni na tabu teme!

Autor: A. P. - G. D.

Zabava

30.11.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Vesna Đogani bez imalo zadrške za Srpski telegraf je ispričala da njen brak sa 22 godine starijim kolegom Đoletom Đoganijem, pored ljubavi i poštovanja, čuva i odličan seksualni život.

RepublikaFoto: youtube.com/ Djogani
Vesna i Đole Đogani

- Mnogo se volimo i poštujemo, ali bez dobrog seksa ni brak ne bi bio dobar - rekla je Vesna, dok je Đole klimao glavom podržavajući ono što Vesna govori, a onda se nadovezao sa zanimljivim objašnjenjem.

- Mora da se vodi računa o ishrani i da se posti, odnosno da se suzdržava čovek od loših namirnica. Ja praktikujem da po par dana budem vegetarijanac, pa onda vegan, pa onda konzumiram i zdravo meso. Prilagođavam sebi i svojim potrebama ishranu - objasnio je Đole.

Kad je već Đogani pomenuo post, pitali smo ga da li to znači da poste u pravom smislu te reči, a on je odmah znao da nas zanima da li tokom posta imaju intimne odnose.

Knjiga "50 nijansi sive" nam je spasla brak, priznala je pevačica

- Mislite na seks?! E, tu nema posta, nikada ne postimo što se tiče intimnih odnosa. Kad nam naiđe potreba za seksom, post prestaje - rekao je denser smejući se, a Vesna dodala:

- Šteta bi bilo postiti na tome, seks bi trebalo što češće upražnjavati.

Denser je onda dao i konkretan savet vezan za zdrav život:

- Zbog zdravlja i vitalnosti bar jednom nedeljno čovek mora da ima seks.

Poznati supružnici ispričali su da svoj brak osvežavaju i učeći o intimnim odnosima i primenjujući metode zavođenja iz filmova i knjiga koji se bave intimnim odnosima i bude strast, pa to savetuju i drugima.

- Moram da budem iskrena i da priznam da mi je knjiga "50 nijansi sive" spasla brak i osvežila seksualni život, donela nam je revoluciju - otkrila je Vesna Đogani. 

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Vesna: Luna je lako postala zvezda

O bratanici svog supruga Luni Đogani Vesna je sada imala samo reči hvale i rekla je da su njene pesme postale hitovi za kratko vreme, što je po njenom mišljenju već veliki uspeh.

- Luna je napravila super posao i samo bi trebalo da nastavi da radi na sebi i na karijeri. Ona kao deo muzičke porodice ima odličnu odskočnu dasku da postane zvezda ukoliko se bude trudila - ispričala je pevačica grupe Đogani fantastiko.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vladimir

30.11.2019 08:21

Ovi se direktno protive hriščanskom postu. Ne znamo ni da li su hrišćani. Njihove intimne stvari nas ne interesuju. Mi hrisćani ne pominjemo njihovu veru.