"Lično nezvanično"– nova emisija na Prvoj: Luka Jović, fudbaler Real Madrida prvi gost!

Autor:

Zabava

01.12.2019

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva televizija priprema samo najbolje i najkvalitetnije za svoje gledaoce. Nakon novih Vesti i porodičnog kviza "Prva te zove" koji je publika zavolela od samog početka, Prva je pripremila još jedno iznenađenje.

RepublikaFoto: Promo foto
Filip i Luka...

Od večeras, svake nedelje u 18.50h, uživaćete u novoj emisiji "Lično nezvanično". Autor I novinar Filip Čukanović prati živote poznatih ličnosti kada se kamere ugase, pa ćete tako imati priliku da vidite kako izgleda svakodnevica glumaca, sportista, pevača, političara.

- Mesecima smo radili na ovom formatu. Produkcija je na najvišem nivou i držimo se svetskih standarda. Želja nam je da predstavimo sve ono što ne možete da vidite na malim ekranima. Nezvanični ugao ličnosti koje volite - kaže Filip.

RepublikaFoto: Promo foto
Filip i Luka...

Gost prve emisije koji će svečano otvoriti ovaj serijal je prvi Srbin u dresu Real Madrida posle dve decenije, Luka Jović.

- Boravili smo u Madridu i snimili kako funkcioniše jedan od najpoznatijih klubova na svetu. Luka priča o uspehu, borbi za mesto pod suncem pritiscima, privatnom životu i zahvalan sam mu što nas je pustio u svoj svet. Takođe, srećan sam što dobitnik Zlatne lopte za najboljeg fudbalera sveta, Luka Modrić, prvi put govori za srpske medije - otkriva Čukanović.

RepublikaFoto: Promo foto
Luka Jović...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading