Terencem ušli u dvorište: Severina predala dete Milanu Popoviću!

Autor: jutarnji.hr

Zabava

28.11.2019

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras u 20.11 sati Severina Kojić je u pratnji supruga Igora dovezla 7,5 godišnjeg sina i predala ga Milanu Popoviću, kako je određeno sudskom odlukom i privremenom merom, prenose hrvatski mediji.

RepublikaFoto: Ilija Vukotić/Printscreen
Milan je sada staratelj malog Aleksandra

Terencem su ušli u dvorište kuće na Horvatovcu koja je zagrebačka adresa Milana Popovića koji je, kako se saznaje, insistirao da mu se dete preda u četvrtak uveče kako je i određeno sudskom odlukom.

Oko 20:10 iz Severininog stana na zagrebačkom Kozjaku izašli su pevačica, njen sin, suprug Igor Kojić i još jedna ženska osoba. Njih četvoro su seli u crni Audi i otišli "ostaviti" dečaka ocu. Splićanka je u roku od 20 minuta nakon što je predala sina utrčala u kuću da je komšije ne vide.  

Podsetimo, sudija Tea Golub donela je jutros privremenu meru i odlučila u presudi da dete živi s ocem te da on samostalno brine o zdravlju i obrazovanju deteta.

Kako se nezvanično saznaje, pevačica će Milanu morati isplaćivati alimentaciju od 1.200 kuna.

Do sada je Milanova mesečna alimentacija bila 15.000 kuna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

28.11.2019 21:46

Šta će jadna brižna majka.