Varala sam Kemiša ali i druge muškarce: Vesna Zmijanac progovorila o neverstvima!

Autor: A. P-G. D.

Zabava

29.11.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O burnom životu pevačice Vesne Zmijanac mogao bi se napisati ne jedan nego više romana jer je celog veka bila boem i neko ko mnogo voli da uživa, a ona je o svemu tome rešila da otvori dušu za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: instagram.com/vesnazmijanacofficial
Vesna Zmijanac

Vesna je prvi put priznala da je istina da je bila neverna u kratkom braku sa sadašnjim mužem Zorice Brunclik Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, koji je to detaljno opisao u otvorenom pismu pre nekoliko meseci.

Zmijančeva: Nisam imala srca da im kažem da je kraj

- Varala sam kad sam u glavi znala da je kraj, kad sam sama sa sobom odlučila da veza u kojoj sam nema perspektivu, ali nisam imala srca da to kažem i obično sam čekala da sami shvate. Da budem iskrena, trudila sam se da ne varam - rekla je Vesna, smejući se od srca.

Prisećajući se doba najveće slave, Vesna je ispričala da je mogla da bude "trula milionerka" da nije trošila na sve što je poželela.

- Mogla sam da imam mnogo više da sam bila pametna. U srećna vremena, 100 dana zaredom sam imala po dva koncerta dnevno, pa zamislite koliko sam zarađivala. Trošila sam novac na svašta jer sam bila svega željna, od garderobe preko automobila do kuća. Napravila sam 100 promašaja, ma ne pitajte - iskreno kaže pevačica, koja priznaje da je njen najveći porok kafana, u kojoj je za noć ostavljala i po 50.000 evra.

- Nisam kockala, ali sam imala problem što sam boem i što sam u kafani ostavljala čitavo bogatstvo, ne smem ni da kažem koliko je to. Zaradu od celog vikenda u Nemačkoj sam znala da ostavim u kafani na putu do Beograda. Desilo se da sam jednosoban stan protraćila za jedno veče. Galantna sam i svakom uličnom muzičaru ostavljam bakšiš svuda u svetu. Šta ću kad sam takva, i to je nepopravljivo - zaključila je Vesna.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Nesrećna sam u ljubavi

Vesna je priznala da je uvek ona više finansirala muškarce nego oni nju. I nakon toliko godina nije pronašla srodnu dušu.

- Muškarci su često bili u problemu kad mi kupuju poklon jer su, bože moj, mislili da sve imam. Niko me nije upoznao suštinski, nisu mi upoznali dušu i čini mi se da su oni poznavali samo Vesnu Zmijanac sa scene. Mene nije bilo moguće upoznati jer ni sama nisam mogla da razgraničim ko sam i šta sam, pogotovo u vreme velike popularnosti. Svakog sam volela i moje veze su dugo trajale, verovala sam uvek da je taj sa kojim sam onaj pravi, a nije bio nijedan - iskrena je pevačica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlad

29.11.2019 10:31

Baba prolupala pa priča o svom neverstvu i nemoralu.