Napravila haos bespotrebno: Mirka se uputila ka Kliničkom centru, a svi će pobesneti kad vide zašto!

Autor:

Zabava

28.11.2019

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Mirka Vasiljević već izvesno vreme živi na Kipru, zbog profesionalnog angažmana svog supruga Vujadina Savića bez kojeg je pre nekoliko dana nakratko došla u Beograd, kada joj je za petama bila ekipa emisije "Paparaco lov".

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Mirka Vasiljević

Tog dana, glumica je posetila svog frizera na Dedinju, gde je osvežila svoju frizuru, a potom se svojim džipom odvezla u nepoznatom pravcu. Ekipa "Paparaco lova" odmah je krenula za njom, a ubrzo je postalo jasno da se glumica uputila ka Kliničkom centru Srbije.

Uredno je svoj Mercedes parkirala u krugu bolnice, a iako se prvobitno činilo da će u prostorije Kliničkog centra ući zbog sopstvenih zdravstvenih problema ili pak zbog posete nekom bližnjem, glumica je, naime, na umu imala nešto potpuno drugačije.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Mirka juri ka kliničkom

Domišljata Mirka je, zapravo, samo iskoristila parking Kliničkog centra, gde je ostavila svoj auto potpuno besplatno, bez bojazni da će ga odneti pauk, a potom se pešaka uputila u pozorište, na probu predstave u kojoj igra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading