Ceca je u mladosti umalo napravila fatalnu grešku, ali ju je Arkan u tome sprečio: Posle njegovih reči skroz je promenila mišljenje!

Autor: glossy.espreso.rs

Zabava

27.11.2019

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović šokirala je izjavom da je htela da napusti pevanje i bude samo majka i supruga, ali joj je tu ideju iz glave izbacio pokojni muž Željko Ražnatović Arkan.

RepublikaFoto: e-stock/Stanislav Nedelja
Ceca Ražnatović...

Sve dok je bio živ Željko je mnogo uticao na moju karijeru: na spotove, na to šta ću obuči. Insistirao je da se oblačim seksepilno, negde sam se i protivila. "Ti si mlada i scena trpi sve, moraš da budeš slobodna na bini" i ja sam ga naravno slušala jer sam bila mlađa - kaže Ceca Ražnatović.

Pevačica otkriva da ju je suprug držao kao princezu na zrnu graška.

- Imala sam tu ideju da napustim pevanje. Imala sam 20 godina i rekla sam mu, to je bilo posle "Kukavice", da ostavim svoju karijeru da bih bila supruga, majka i sva sam se bila udubila u tu svoju blesavu teoriju. I on me gleda i kaže: Stvarno?! I ti si to stvarno čvrsto odlučila?! I rekao mi je: "Molim te, saberi se".

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Arkan i Ceca nekada...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading