Dugo su razmišljali i odlučili: Nećete verovati šta će Bogdanini roditelji pokloniti nasledniku!

Autor:

Zabava

27.11.2019

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji snajke Cece Ražnatović Bogdane Rodić, Danijela i Bogdan, rešili su da prvom unuku, koje bi trebalo da se rodi u maju, poklone 10.000 evra.

RepublikaFoto: instagram.com/cecaraznatovic_star
Bogdana i Veljko

Tast i tašta Cecinog sina Veljka ražnatovića uplatiće detetu novac na račun, a ono će sumom, koja će će narasti zbog kamate, moći da raspolaže kad postane punoletan.

- Rodići su poznati po tome da su veoma vredni i pošteni i komšije iz Titela imaju samo reči hvale. Od jutra do mraka posvećeni su poslu, svakodnevno se bave farmom pilića i prodavanjem na pijaci. Njihov rad i trud se tokom godina isplatio, pa su uspeli da zarade novac koji pametno ulažu. Kada je Bogdana ostala u drugom stanju, dugo su razmišljali šta pokloniti bebi, budući da će kod Ražnatovića imati sve. Posle razgovora, došli su na ideju da je novac najbolje rešenje. Oni su presrećni što je prvo pa muško - otkriva dobro obavešten izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading