(FOTO) RAZOTKRIVEN! David pozivao na prangijanje u b*lju: Dragojević se odao da voli isti pol,ovaj detalj je svima promakao!

Autor:

Zabava

26.11.2019

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević poznat je kao rijaliti učesnik bivši verenik Aleksandre Subotić i sadašnji Ane Korać. Ono što malo ko stvarno zna, a za šta se sumnja da David vešto krije, jeste njegovo pravo seksualno opredeljenje, s obzirom na razne napise u medijima u vezi s tim.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
David Dragojević

Sudeći po fotografijama koje je dok je bio u vezi sa Subotićkom, ali i pre nje, objavljivao na društvenim mrežama, mahom su solo varijante u raznim pozama - go do pojasa, u gaćama, pokazuje trbušnjake u teretani i mnoge druge sa zanimljivim stajlingom. 

U par navrata su mediji pisali o tome da je David homoseksualnog opredeljenja i da su mu veze koje je imao sa devojkama samo paravan za ono što je zaista. 

Ono što je nama zapalo za oko a mnogima promaklo, jeste jedna Davidova fotografija na njegovom instagram profilu koju je izbacio ranije, dok je boravio u Americi, ali pogotovo komentar koji je ostavio pored  nje.

- Reci bulja, bulja, prangija me žulja, prangija me žulja - napisao je David. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reci bulja,bulja-prangija me zulja,prangija me zulja ? #gym #gymmotivation #abs #absworkout

A post shared by David Dragojevic Official (@david__dragojevic) on Jun 15, 2018 at 5:31am PDT

 

Šta je David ovim hteo da poruči i kome, pitanje je, ali je svakako bacio sumnju koje mu je seksualno opredeljenje i da možda voli da ga nešto i žulja. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading