Veljko i Bogdana će ispoštovati sve običaje, ali su jedan prekršili: Mladenci uradili ovu ZABRANJENU stvar!

Autor:

Zabava

24.11.2019

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdana Rodić u 6 časova izjutra krenula je sa pripremama za svoj najsrećniji dan kada će svom izabraniku Veljku Ražnatoviću izgovoriti sudbonosno da.

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Veljko i Bogdana

Naime, pošto je sredila frizuru i šminku trudnica je krenula za Titel u kuću svojih roditelja, ali se pre toga desilo nešto što nije nikako smelo da se dogodi obzirom da se na ovakav dan pazi na svaki detalj pa i na to da mladence ne bije maler. 

Njen verenik Veljko video je Bogdanu pre nego što će je otkupiti od sestara u njenom porodičnom domu u Titelu. 

Nadamo se da to nije neki loš znak, obzirom da starinski običaji nalažu da mladoženja pre venčanja ne treba da vidi mladu, ali to su samo babske priče. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vesna

24.11.2019 09:38

Ne mogu ispostovati sve obicaje posto je mlada u drugom stanju. Po nasim obicajima mlada bi trebala biti devica.

Deka

24.11.2019 09:51

Mlada noć pred venčanje spavala sa mladoženjom u mladoženjinoj kući. Da li je i to po običajima? Naravno da nije po običajima. Najvažnije nisu ispoštovali.

Odgovori 10 0
Stršljen

24.11.2019 10:12

Napravite sad od ovih oligarha spektakl mesecima,snimite sokumentarac,epski film,ako mislite da treba,ali nas zanimaju druge stvari i drugi problemi koje imamo svakodnevno,o kojima se malo govori.Samo napred.