Ekipa iz Amerike doputovala u Srbiju kako bi snimila film o venčanju Veljka i Bogdane? Prikazaće se i Cecin i Arkanov život!

Autor: Kurir

Zabava

23.11.2019

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svadba Bogdane Rodić i Veljka Ražnatovića, sina Svetlane Cece Ražnatović, tema je broj jedan u svim domaćim, ali po svemu sudeći i svetskim medijima.

RepublikaFoto: instagram.com/veljkoraznatovic/Privatna arhiva
Bogdana, Veljko, Arkan i Ceca...

Ekipa jedne produkcijske kuće iz Amerike doputovala je u Srbiju kako bi snimila film o venčanju naslednika Željka Ražnatovića Arkana i balkanske zvezde.

Ekipa, koja broji tri snimatelja i reditelja, smeštena je u beogradskom hotelu u kom će biti upriličeno slavlje Cecinog nasledinka, i već danima rade na tom projektu. Plan je da se film, koji će biti u formi dokumentarca, emituje najpre u SAD, a nakon toga će i širom sveta televizije moći da otkupe prava na njegovo prikazivanje.

RepublikaFoto: instagram.com/aceisb4ck
Bogdana i Veljko...

- Njih je prvenstveno zainteresovala popularnost Cece i njene dece u Srbiji, regionu, ali i dijaspori, a povrh svega im je interesantan život pokojnog komadanta Arkana. Film će u tom smeru biti i urađen. Prikazaće se Cecin i Arkanov život, biće ubačeni i delovi njihove svadbe, kao i venčanje njihovog sina. Reditelj, kao i ekipa koja radi od rane zore će biti raspoređeni na svim lokacijama gde će se kretati mladenci, pevačica i njihovi najbliži. Ne smeju da propuste nijedan detalj ceremonije. Dakle, najpre će biti ispred Cecine vile, odakle će snimati odlazak po mladu zajedno sa svatovima, a potom i sve ono što se bude dešavalo u Titelu. S obzirom na to da je pevačica najavila da će biti ispoštovani svi običaji, oni će napraviti paralelu između Arkanove i Veljkove svadbe - priča izvor, koji je domaći saradnik u ovom projektu.

Prema njegovim rečima, producenti će akcenat staviti na Arkana.

RepublikaFoto: S.T/Emil Conkić
Željko Ražnatović Arkan i Ceca nekada...

- Iako već 19 godina nije živ, o Arkanu se i dalje priča i piše u svetu. Ekipa ovog filma je to prepoznala i veruju da će imati jak odjek. Akcenat će biti stavljen na zvanice na veselju, budući da se očekuje dolazak lokalnih političara. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading