Preti im sunovrat rijaliti karijere: Milojko i Milijana prevarili naciju!

Autor: Alo.rs

Zabava

23.11.2019

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milojko i Milijana Božić venčali su se, pa ušli u rijaliti, a u njihovu priču za koju je čuo svet umešao se Nemanja Stamatović Žabac koji je preuzeo Milijanu.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Milojko i Milijana

Milijanina bivša drugarica sad je iznela niz dokaza kojima tvrdi da je kontroverzni par iz Pilatovića prevario naciju.

- Sve je počelo pred ulazak u novu sezonu rijalitija. Njih dvoje su se prvo venčali, a onda osmislili taktiku koja bi mogla da im zaživi i tako ostanu do samog kraja sezone. Znali su da je priča sa Požgajem od prošle sezone bila i te kako popularna, pa su samim tim želeli da ponove isto. Dogovorili su se da nađu treću žrtvu koja će se umešati u njihov odnos, a to je po svemu sudeći bio Žabac - ispričala je drugarica i dodala:

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Milojko i Milijana

- Međutim, ja kao gledalac vidim da se Milijana zaigrala. Vrlo je dobro poznajem kao bivšu drugaricu i tvrdim da se zaljubila u Žapca. Prvo je htela da odigra na kartu blefiranja, ali joj po svemu sudeći nije pošlo za rukom. Videćemo kako će se ova ljubavna saga nastaviti, a prevarantima kao što su ona i Milojko, nije mesto dole u vili - reče izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Živo

24.11.2019 12:48

Koje karijere? Karijere bluda i nemorala?

Odgovori 16 0
Deka

24.11.2019 17:30

Kakva karijera? Kakav sunovrat? Anonimci bludni i nemoralni.