Umete li vi da postojite bez Lune? Anabeli prekipelo, pa žestoko odbrusila jutjuberu kojem je ugašen kanal zbog Đoganijeve?!

Autor: Puls

Zabava

22.11.2019

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podigla se velika medijska prašina povodom uklanjanja Jutjub naloga Petra Ivanovića, poznatijeg kao Don Petar, za šta je on optužio "Kardašijanove za siromašne", u čemu su mnogi prepoznali porodicu Đogani koja je često bila na meti njegovih kritika.

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Anabela Atijas...

- Mi da smo hteli time da se bavimo, odavno bismo se pozabavili. Godinama nas je ponižavao i ne znam šta bi nas sprečilo da smo hteli time da se pozabavimo - istakla je Anabela.

- Ovo je još jedna lažna manipulativna priča u korist ličnog marketinga. A je l' umete vi da postojite bez Lune? To je pitanje za mnoge koji učestvuju u ovoj smešnoj, već odavno provaljenoj igri. Mi već dve godine trpimo teror zarad nečije promocije - zaključila je pevačica, dodajući da ona "ne ratuje ni sa kim".

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Luna Đogani...

Podsetimo, Don Petar je sa porodicom Đogani zaratio kada je otišao u Lunin butik i tražio da kupi helanke u kojima se, kako je sam tvrdio, rijaliti zvezda navodno uneredila u prvoj sezoni "Zadruge ". Tada su ga Anabela Atijas i njena ćerka optužile da je pokušao da im zapali butik, dok je on, s druge strane, ispričao da mu je pevačica pretila. Javni rat je posle ovog incidenta nastavljen - Petar nije birao priliku da se o Luni na negativan, podrugljiv način izjašnjava i komentariše je, a prepucavali su se i letos, u emisiji "Zadruga - Narod pita".  

RepublikaFoto: facebook.com
Petar Ivanović...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
miljko

22.11.2019 18:15

Ume li Anabela da postoji bez Lune? Ostavila Lunu kada je bila dete a sada došla da joj se meša u život i upropašćava je.

Odgovori 25 0
Vojo

22.11.2019 18:36

Anabela maltretira i iskorišćava Lunu i Lunine pare.

Odgovori 22 0
Živo

22.11.2019 20:51

Nisam video ni jednu majku da iskorišćava i upropašćava svoju ćerku, kao što to Anabela čini sa Lunom.

Odgovori 21 0
Danko

23.11.2019 15:32

Šta priča ova propala otvaračica usta?

Odgovori 10 0