Aleksandra progovorila o sinu, pa otkrila jedinu želju koju ima!

Autor: Alo

Zabava

21.11.2019

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Aleksandru Prijović je protekla godina verovatno najlepša koju je do sada imala. Kako je istakla na konferenciji za štampu povodom Novogodišnjih nastupa ispunjena je i na poslovnom i na privatnom planu, te nema toga što do sada nije uspela da ostvari.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Aleksandra...

Ovom prilikom je pored poslovnih planova pričala i o svom privatnom životu, a kako je i sama rekla, najviše voli da priča o sinu Aleksandru, pa je ovom prilikom je otkrila kako ona i Filip usklađuju svoje obeveze sa bebom, ali i pojedinosti o njihovom sinu.

- Filip mi najviše pomaže oko Aleksandra. Ako ja radim sutradan onda on ustaje noću, ukoliko on ima neki sastanak ona ustajem ja. Brena i Boba takođe pomažu, ali oni imaju puno svojih obaveza i puno posla, ali kad god dođu igraju se sa njim i pomognu - kaže Aleksandra.

Na pitanje ko menja pelene i da li se Filip upraksovao, Aleksandra je rekla kako sa tim uopšte nema problema, te da je Filip jako dobar otac.

- Filip je to prve dve nedelje nakon porođaja radio bolje nego ja - rekla je Aleksandra.

- Kada Filip i ja nemamo poslovnih obaveza volimo da prošetamo sa našim sinom, ali uglavnom ostajemo kod kuće. Kada smo svi na okupu, to je najlepše.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandraprijovic
Filip i Aleksandra...

- Rekao je tata, deda, baba, uglavnom je sve rekao. (smeh) On sada ima osam i po meseci, sedi od četvrtog ili petog meseca, a već mesec dana pokušava da ustane, hoće da hoda ali ne smem da mu dozvolim. Možda on i prohoda, ali su mi preporučili da ga ipak spuštam kad ustane jer ima devet i po kilograma, a to je lepa kilaža za njegov uzrast i ne bi trebao da hoda - kaže Aleksandra i dodaje:

- Stalno ustaje. Evo na primer danas me je probudio. Krevetac je sa moje strane kreveta i čula sam da je on budan, a kada sam pogledala on se drži za ogradu, smeje se i gleda u mene.

Na pitanje da li se njeni nastupi i putovanja van zemlje reflektuju na porodicu, Aleksandra nam je odgovorila da tu nema nikakvih problema.

RepublikaFoto: Miloš Rafailović
Aleksandra...

- Poslovna putovanja nam ne prave problem. Kako su uspele neke moje starije i iskusnije koleginice, tako uspevam i ja. Ja odem na dan, dva, ali se odmah vratim. Mislim da je teže onim majkama koje rade od osam do četiri, pet - kaže mlada mama.

- Ove godine radim za doček, ali kada ne bih radila bila bih kod kuće, kao i prošle godine kada sam bila trudna. Otvorila bih neki šapmanjac, pustila muziku... To je moj idealan doček Nove godine - rekla je Aleksandra, a gde će biti mali Aleksandar dok mama nastupa.

- Ove godine sam sebi i svojoj porodici poželela samo zdravlje. Ništa nam više ne treba - završava Prijovićka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading