(FOTO) Đoganijeva za sve kriva? Poznatog jutjubera optužili da je Luni pokušao da zapali butik, a sada mu ugasili kanal: Nastao lom!

Autor:

Zabava

21.11.2019

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani oglasila se na društvenim mrežama nakon što je mladiću, Petru ivanoviću, koji je navodno pokušao da joj zapali butik, ugašen Jutjub kanal.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani...

Petar je okrivio Lunu zbog gašenja svog kanala na poznatoj platformi, a ona je na svom Instagramu napisala poruku za koju mnogi smatraju da je njemu upućena.

RepublikaFoto: facebook.com
Petar...

- Sve se vraća. Nije mi žao - napisala je Luna na Instagramu prevedeno sa engleskog, a odmah je usledio Petrov surovi odgovor.

Foto: instagram/ luna_djogani
Lunina objava...

- Kad hoće da me ukanali, a ukanali mučena sebe... Upravo tako, zato ti se i mama razvela, zato ju je i Andrej šutnuo zbog druge, zato te dečko i vara, zato se i tvoj otac pere od tebe, zato i imaš 11 ljudi na nastupu, zato i imas titulu najdislajkovanije pesme u istoriji Jutjuba, zato ti i otkazuju nastupe, zato si i nesrećna, zato si i tužna, zato ne možeš ulicom da prošetaš da ti neko ne dobaci, zato i dalje imaš mrtvog štakora na glavi, zato te se i porodica stidi, zato je brendove sramota što ih reklamiraš, a oni ne žele reklame od tebe, zato ti je i jedini sponzor prodaja garderobe "mala moštanica", zato si i u dugovima do guše, zato nemaš ni jednog prijatelja, zato te ceo Balkan mrzi, zato su ti vrata svuda zatvorena, zato ti karijera propada i pre početka iste, ovo je prava istina. Nije mi žao - napisao je jutjuber na svom Instagram storiju.

Foto: instagram/don_petar
Petrova objava...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
MladenBg

22.11.2019 06:25

Ha ha, ha, ha... ona govori engleski.. ha ha ha... jao zemljo otvori se . Ima fond od 30 reci ali zato engleski joj bas ide, a tek maternji svedski...... dno dna.

Odgovori 17 2
Danko

22.11.2019 10:40

Luna je rodjena u Švedskoj. Ona tvrdi da se u Švedskoj govori maternji italijanski jezik. Ili je glupa ili je tupa.

Odgovori 15 0
miljko

22.11.2019 18:22

Sada dečko da se potrudi da joj se revanšira, da njoj hakuje profile i ugasi njene kanale.

Odgovori 11 0