(VIDEO) Đurišićeva pod stare dane postala poročna! Snežana: Propila sam se uz Vanju!

Autor: Adelarda POPOVIĆ

Zabava

22.11.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Snežana Đurišić oduševila je publiku u Sava centru kao jedna od gošći na koncertu trubača Dejana Petrovića, koji se održao u utorak uveče. Đurišićeva je do popularne dvorane stigla u pratnji emotivnog partnera beogradskog ginekologa Vanje Miloševića, s kojim je u stabilnoj vezi, koju nisu uspele da ugroze ni brojne glasine o neverstvima lekara.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Snežana i Vanja...

Pred sam koncert Snežana je za Srpski telegraf ispričala da je počastvovana što je vrhunski muzičar pozvao da mu bude gošća na večeri posvećenoj muzici koju ona sa strašću izvodi. Za razliku od domaćina, koji je sedmoj sili rekao da je sa tri čašice rakije oterao tremu, Snežana nam je ispričala da tremu nije imala, ali je priznala da se propila pored svog dečka.

- Bila sam antialkoholičar doskoro, a sada popijem poneku čašu vina u dobrom društvu sa Vanjom i prijateljima. Bude i slatko i lepo, ali ne preterujem - otkrila je Snežana.

Na pitanje koje vino voli da pije, pevačica se zbunila, pa istakla da veruje u somelijerske sposobnosti čoveka kojeg voli.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Snežana i Vanja...

- Ne znam koje vino volim, uvek mi Vanja izabere neko dobro. Bela vina su u pitanju - rekla je Đurišićka, čiji izgled su pohvalile kolege jer je prosto blistala i videlo se da uživa zahvaljujući pažnji i ljubavi čoveka koji je prati u stopu iako su njegova profesionalna interesovanja daleko ozbiljnija. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading