Kao da sam imala balone: Folk pevačica stavila, pa nakon godinu dana izvadila silikone!

Autor: Stars

Zabava

21.11.2019

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragica Radosavljević Cakana, oduvek je plenila svojim fizičkim izgledom, a svojevremeno je bila među prvima koja je ugradila silikone. Ona je za domaće medije otkrila da se zbog toga veoma pokajala, te da ih je posle godinu dana izvadila.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Cakana

- Davno sam ih stavila i davno ih izvadila. To je bio jedan blentav trenutak u mom životu. Poželela sam da mi drugačije izgleda telo, pa sam napravila sebi medveđu uslugu. Nakon godinu i po dana rešila sam se silikona. Glupo mi je da pričam na ovu temu, ali kao devojka sam imala malo veće grudi i, kad sam ih ugradila, kao da sam stavila balone. Posle porođaja se promenilo telo i dobila sam želju da se promenim, kao što sam i dobila priliku. Na kraju sam shvatila da mi je to bilo nepotrebno jer i bez toga imam veće grudi, koje mi ponekad smetaju. Ma zgodna sam i bez silikona - izjavila je ona.

Cakana je takođe progovorila i o estradi, te navela da se najviše družila sa Mirom Škorić, ali i da drugim ženama, kako na estradi tako i van nje, nikada nije predstavljala pretnju.

- Zbog svog stava nisam doživela da me neko muva. Drugačije su me ljudi doživljavali. Pre svega, kad sam počinjala da radim, bila sam uveliko u braku, imala sam dovoljan broj godina, dete, i valjda nisam bila interesantna u tom smislu. Nisam bila intrigantna, više sam bila tim ljudima prijatelj ili drugarica. Nisam predstavljala nijednoj ženi pretnju - izjavila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading