Merima ozbiljno razmišlja o povlačenju sa scene: Hoću da okačim mikrofon o klin!

Autor:

Zabava

21.11.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica izvorne narodne muzike Merima Njegomir priznala je za Srpski telegraf da je na korak do povlačenja sa estrade iako je i dalje veoma tražena u čitavom regionu, gde konstantno vlada interesovanje za njene nastupe.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Merima Njegomir

U takvim okolnostima razlog za povlačenje pevačica vidi u skoro pola veka svog postojanja i smatra da bi odlaskom ostavila prostor za mlade pevačice željne dokazivanja, ali pre svega, Merima želi da ode dok njen glas ima punoću po kojoj će ostati upamćena.

- Intenzivno razmišljam, već mesecima se preispitujem, da li da se povučem odmah i ostavim prostor mladim snagama. Već 47 godina sam na estradi i smatram da je bilo dosta, da je vreme da okačim kopačke o klin. Velika karijera je iza mene. Mislim da je možda bolje da odem kad sam na vrhuncu, nego kad glas počne da slabi i da ne dođem u situaciju da brljavim - rekla je Merima.

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Merima Njegomir

Pevačica kaže da se odgovornost prema publici koju oseća od početka karijere sa godinama samo uvećavala.

- Svesna sam da je situacija kao u onoj predstavi "Karolina Nojber" kad se glumica publici obraća rečima:" Čekali ste moju grešku." Da, to se dešava i ja se uvek trudim da budem bolja takmičeći se sa samom sobom. Pomalo sam se umorila od toga - pomirljivo je rekla Merima Njegomir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading