(VIDEO) Ona je ljudski otpad: Legendarni glumac opleo po Kiji kao nijedna poznata ličnost do sada!

Autor:

Zabava

21.11.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priznati pozorišni i televizijski glumac Goran Sultanović u utorak uveče na koncertu trubača Dejana Petrovića nije mogao da sakrije nezadovoljstvo pojedinim estradnim ličnostima koje su u velikoj meri zastupljene u medijima!

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Kija Kockar

Na silovitom udaru glumca prve su se našle starlete i pevačice, pre svih folk zvezda Dara Bubamara i rijaliti-zvezda Kristina Kija Kockar.

- Ma ne dolazi u obzir da govorim o sebi i svojoj karijeri jer šta ima ja da pričam pored starleta koje su za kulturnu Srbiju ljudski otpad. Neću da budem u novinama pored Kije i Dare Bubamare. Nek one mlataraju, a vi pišite. Ovo nije moj stav prema vašem listu i vama lično. Protiv vas nemam ništa i poštujem vaš rad, ali moj jedini način da se borim protiv takvog izveštavanja o polusvetu je da ovo kažem javno jer ne mogu da bijem novinare i vaspitavam ih - izjavio je Sultanović za Srpski telegraf. Glumac nije pokušavao da prikrije gorčinu i bes i nastavio je da izražava nezadovoljstvo, a ono što je bilo zanimljivo jeste da odlično zna imena svih rijaliti-zvezda i starleta koje je i ranije spominjao u negativnom kontekstu.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Goran Sultanović

- Danas u javnim glasilima pišu: "Ovi se ka*ali, ovaj je*ao ovog..." Ljudi moji, svet se okrenuo naopačke i ono što je bilo normalno više nije, nego je dosadno i staromodno. Izopačenost je uzela maha i borba je bespoštedna - vikao je Sultanović obraćajući se članovima ansambla Kolo dok su zajedno čekali da počne koncert Dejana Petrovića, na kojem su nastupali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Zoran

21.11.2019 07:46

Potpuno je u pravu!

Odgovori 16 29
mima

21.11.2019 08:24

to pokazuje njegovu kulturu

Odgovori 35 16
miljko

21.11.2019 09:52

Goran nije ni malo kulturan sa ovakvim rečima. To se moglo i lepo kazati. I on je isti kao i ovi o kjima je pričao.

Odgovori 21 4
linda

21.11.2019 10:30

Korišćenjem ovakvih reči pokazao je da je gori od onih koje optužuje. Goran je gori.

Odgovori 21 2