Mi pevačice ne pevamo ispred laptopa: Kaća opet oplela po Luni, umešala se i Rada!

Autor:

Zabava

20.11.2019

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno je izbio pravi estradni rat između Katarine Grujić i Lune Đogani, kada je Kaća izjavila da rijaliti učesnice koje su snimile pesmu nakon učešća u ovakvoj vrsti šou programa ne smatra svojim koleginicama.

RepublikaFoto: instagram.com/katarinagrujic.doll/luna_djogani
Kaća i Luna

Grujićeva je sada za emisiju "Ekskluzivno" ponovo indirektno prozvala Lunu, i to dok je objašnjavala Radi Manojlović kakve to estradne ratove vodi.

- Mene i Radu ne može niko da posvađa - rekla je Grujićeva, a zatim dodala:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Rada i Katarina

Rada peva moje pesme godinama. Ona je pevačica, ja sam pevačica i mi pevamo naše zajedničke pesme, čisto da se razumemo mi nemamo laptop iza nas. Ja sam rekla da neke osobe nisu moje koleginice jer pevaju ispred laptopa. Naše pevačke sposobnosti su drugačije od rijaliti učesnika - zaključila je Kaća, dok se Rada samo smeškala i nije želela da komentariše ovu temu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Deka

20.11.2019 17:19

Pevačicama ne treba laptop iza nje ili CD plejer u brushalteru.

Odgovori 19 1
Elvisa

20.11.2019 17:48

Pre reality farme i Kaca je bila niko i nista, realno, nista nije postigla, postigla je popularnost radi veze na farmi i onda tek kasnije zvezde granda i uspjela je. Nek svako radi sta zeli i bavi se cime zeli. Necete nista stim postici gazeci druge da bi sebe uzdigli/uzdigle, nema potrebe za to.

Odgovori 8 20
Zorica Petrović

20.11.2019 19:27

Ukapirala Katarina da je najbolje zakačiti se za Lunu i da će tako duže biti u centru zbivanja. Uspešni ljudi se bave sobom. Zato su i uspešni.

Odgovori 6 16