Šokiraćete se kad budete videli u čemu će Anastasija biti na venčanju decenije, a nije haljina!

Autor: Kurir

Zabava

19.11.2019

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Ražnatović i njegova trudna verenica Bogdana Rodić za pet dana će se zavetovati jedno drugom na večnu ljubav. Ceremonija venčanja održaće se u Hramu Svetog Save, dok će gala proslava biti u prestoničkom hotelu Hajat.

RepublikaFoto: Promo/Pink.rs
Anastasija Ražnatović

Mlada će na venčanju imati čak tri venčanice - u crkvi će nositi onu koju je njena svekrva Ceca Ražnatović nosila kada se udala za Željka Ražnatovića Arkana, za građansko venčanje će imati drugu odevnu kombinaciju, dok će za proslavu poneti treću haljinu, a jedna od njih će na sebi imati čak tri hiljade kristala.

I dok su se svi pitali kako će izgledati Bogdana, ima i onih koje je zainteresovalo šta će poneti Veljkova sestra, mlada pevačica Anastasija Ražnatović. Poznato je da Anastasija važi za jednu od najstilizovanijih ličnosti na našoj javnoj sceni, te da mnoge devojčice kopiraju njene stajlinge.

Anastasija neće nositi haljinu na svadbi, već odelo!

Foto: e-stock/S.Kostić
Anastasija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Živo

20.11.2019 17:08

Ako će nositi ovo odelo, pantalone su bez veze.