Katarina Grujić brutalno odgovara na prozivke kolega: Da su tolike zvezde ne bi me pljuvali iza leđa!

Autor: Pink.rs

Zabava

19.11.2019

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica Katarina Grujić na nedavnoj proslavi nije skidala osmeh sa lica. Na istoj toj zabavi otrkila je ko je zapravo zaslužan za njeno dobro raspoloženje.

RepublikaFoto: instagram.com/katarinagrujic.doll
Katarina Grujić

- Za moj osmeh je zadužena moja nova pesma koja je sad izašla, svi su oduševljeni tako da sam ja zbog toga presrećna - rekla je ona, a onda otkrila sve detalje priče koja nedeljama trese sve domaće medije, da ju je momak varao i da je bio "muška sponzoruša":

 To je bilo mnogo ranije, pre nekoliko godina, ne bih se više ni vraćala na tu temu, to je ostavljeno u prošlosti i neka ostane tako, da se ne ponovi.

Kaća je priznala da je trenutno slobodna i da ne postoji poseban muškarac u njenom životu, te da je svoju energiju usmerila na karijeru.

RepublikaFoto: instagram.com/katarinagrujic.doll
Kaća Grujić

- Nema, sada se trudim da se što više posvetim svojoj karijeri, pesmama i albumu koji spremam za sledeću godinu, tako da je moja najveća ljubav postala muzika - rekla je Grujićeva.

- Hvala Bogu, sada sam mnogo bolje. Jeste da sam bila u bolnici i da je bio jako težak oporavak posle toga, ali sada je prošlo nekoliko meseci, osećam se mnogo dobro. Nema terapije, imala sam jake antibiotike to se završilo, smanjila se ta upala, infekcija, a sada treba da se čuvam od prehlada. Porodica je bila 24 časa uz mene, tu mi nije manjkalo pažnje ni pomoći, a bilo je dosta i kolega, eto Tamara Milutinović, Edita, Jelena Kostov, Ceca, svi su bili uz mene i mnogo sam im zahvalna na tome - navela je pevačica.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official

Kaća je bez dlake na jeziku pričala i o sujeti koja vlada na estradi, te je istakla da je mnoge kolege sigurno ogovaraju iza leđa.

-  Normalno da u našem poslu, na estradi ima i ljubomore i sujete i svega. Mislim da ti ljudi govore samo o sebi. Ja im ne smetam ako su oni tolike "zvezde", naravno da me pljuju i ogovoraju, ali to samo govori o njima - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vasko

19.11.2019 12:22

Niko je ne pljuje jer je nebitna.

Odgovori 10 1
Nena

19.11.2019 18:31

Pa da nju neko od kolega pominje nismo culi, a to zbaci ni da je pljuje dok je ona u napadima ljubomore popljuvala pola estrade...

Djokara23

20.11.2019 18:53

Doticna je nebitna, pa izmislja razloge da bi dosla do novina!!! Koga interesuje da li je ona nekog finansirala?!? Kad je sutnu, ona iznosi prljava ves!!!