Iza kulisa Veljkove momačke večeri: Ceca sa sinom zajedno plakala, pa se popela na sto!

Autor:

Zabava

19.11.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin najpopularnije srpske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, bokser Veljko Ražnatović u nedelju uveče je proslavio momačko veče u porodičnoj vili kod stadiona Crvene zvezde.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

Dvadesetak najboljih prijatelja budućeg mladoženje veselilo se sa njim skoro do zore, a Ceca je atmosferu dovela do usijanja kad je zapevala sa muzičarima i pratećim vokalima iz benda, koji su bili zaduženi za zabavu.

Pevačica Dragana Rakčević pevala je sve omiljene pesme mladoženje i njegovih drugova, a fenomenalna atmosfera postala je još uzavrelija kad se odjednom pojavila atraktivna pevačica Sandra Afrika kao iznenađenje momačke večeri.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Sandra Afrika bila iznenađenje večeri

Kako izvor sa lica mesta otkriva za Srpski telegraf, Ceca je oduševljena što je prisustvovala slavlju svog naslednika i uveličala ga svojom pesmom, a lavinu emocija koje je doživela i dalje prepričava prijateljima.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Budući mladoženja je bio jako veseo

Majka i sin su u duetu pevali pesmu posvećenu Arkanu "Ličiš na moga oca", kaže izvor

- Ceca je Veljkova kraljica i nije ni pomislio da pravi momačko veče bez nje i njene pesme. Svi znamo koliko su vezani njih dvoje neraskidivom vezom, a izuzetno je dirljivo bilo gledati majku i sina zagrljene dok zajedno pevaju pesmu "Ličiš na moga oca", koju uvek posvećuju Arkanu, dok se njoj slivaju suze od sreće što je dočekala dan da oženi sina kojem je kroz život morala da bude i otac i majka. Cecu smo u jednom momentu podigli na sto i tada je izuzetno emotivno izvela pesmu "Nagovori majka svog jedinca da se ženi" - otkriva jedan od Veljkovih najboljih drugara.

RepublikaFoto: instagram.com/spartakpoletan
Ceca se popela na sto i zapevala sa sinom

Cecu smo podigli na sto i tada je izvela "Nagovori majka svog jedinca da se ženi", tvrdi izvor

Inače, Ceca je zbog sinovljeve proslave žurila da doputuje iz Beča posle nastupa koji je imala u subotu, a samo posle nekoliko sati sna, pevačica se bez šminke i elegantne toalete pridružila sinu jedincu na momačkoj večeri. Od vatrometa koji su Veljku obezbedili drugari iz detinjstva, koji su zapalili na krovu vile, paralo se nebo skoro pola sata i sve komšije su posmatrale šta se dešava u Ljutice Bogdana. Zanimljivo je da je Veljkov drug Uroš Savković pred proslavu Veljkove momačke večeri objavio na Instagramu istorijsku fotografiju svog oca sa Arkanom kad su bili mladi.

Foto: instagram.com/aceisb4ck

Deda Sloba u Žitorađi sprema pečenje i rakiju za svadbu

Do svadbe decenije ostalo je manje od nedelju dana i pripreme u porodicama Ražnatović u Beogradu i Rodić u Titelu se finaliziraju. Budući mladenci Bogdana Rodić i Veljko Ražnatović crkveno će se venčati u nedelju, 24. novembra, u Hramu Svetog Save, a onda će na svadbenoj ceremoniji u najvećoj sali hotela "Hajat" upriličiti i građansko venčanje. U domaćinstvu Cecinih roditelja u selu Žitorađa sve je u znaku predstojećeg venčanja, a deda Sloba sprema pečenje i najbolju domaću rakiju za svadbu svog prvog unukaVeljka, kojem je mnogo privržen.

Foto: instagram.com/colakova.kci

Anastasija organizovala Bogdanino devojačko veče

Izabranica Veljka Ražnatovića Bogdana Rodić proslavila je prošle srede u vili Ražnatovića devojačko veče, u čijoj organizaciji je najviše udela imala Anastasija Ražnatović. Devojačko veče sa desetak najboljih drugarica Bogdana je započela vožnjom u luksuznoj limuzini, u kojoj su pile šampanjac i pevale Anastasijine pesme. Sve devojke, kao i mlada, bile su odevene u satenske bademantile, ali besprekorno našminkane, s tim što je Bogdanina toaleta bila u ružičastoj boji, dok su njihove bile u boji šampanjca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading