Haris i ja smo ostali bez novca: Džinovićeva žena otkrila istinu o luksuznoj vili!

Autor:

Zabava

19.11.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Haris Džinović i njegova supruga Melina Džinović skoro dve godine grade impozantnu vilu u beogradskom naselju Senjak, iako su planirali da je završe mnogo ranije. Zgodna kreatorka za Srpski telegraf otkriva zbog čega radovi na budućem domu traju toliko dugo i koliko ima istine u pričama da je porodica Džinović doživela finansijski krah.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić/Promo foto
Melina i Haris su počeli sa izradnjom kuće na Senjaku

Melina priznaje da joj je glasina o gradnji vile na Senjaku preko glave, kao i tvrdnji da njena porodica prolazi kroz novčane poteškoće.

- Naša kuća postala je takva misterija za javnost. Ostali smo bez novca, pa je gradnja stala. Tako bar svi tvrde i bolje znaju od nas i upoznati su sa našom finansijskom situacijom - priča nam Džinovićka i dodaje da suprug Haris i ona nikuda ne žure jer grade dom iz snova:

Melina: Meni je dom kada sam sa svojim suprugom i sa svojom decom, može biti i hotel

- Gradimo svoju kuću snova. Ne žuri nam se, završićemo je nekada, mislim da je ne gradimo dugo. Ne znam čemu čitava misterija. Pravimo nešto što se nama dopada i nadam se da ćemo se useliti brzo. Gradnja nije stala i neću imati sobicu za šminku i frizuru. Nekretnina mi je preko glave.

Melina ističe kako materijalno u njenom životu ne preovladava i da je istinski dom tamo gde su njena deca i suprug Haris.

- Znate šta? Meni je dom kada sam sa svojim suprugom i sa svojom decom, u odnosima kakvim jesmo već 17 godina. Dom mi može biti hotel i svako mesto na planeti. Dom mi se ne veže za imovinsko i vlasničko stanje, to nam nije bitno. Sretni smo što smo zajedno i što je tako kako jeste već duži niz godina - otkriva naša sagovornica, ističući ljubav kao jedinu životnu vrednost.

- Šta su bitni kvadrati ako nemate ono što mi imamo? Skladna porodica i ljubav su iznad svega - zaključuje Melina Džinović za Srpski telegraf.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Haris: Pustite moju vilu i moj novac

Haris Džinović, za razliku od supruge Meline, izbegava da priča o porodičnoj vili na Senjaku i finansijskim problemima:

- Joj, pustite me sa tim - kratko je rekao Džinović za Srpski telegraf i prekinuo vezu u želji da preseče produbljivanje razgovora na tu temu, ali pre toga ističe da još ne zna gde će raditi u novogodišnjoj noći:

- Nisam još odlučio gde ću da pevam za Novu godinu. Ima ponuda, ali ima i dosta vremena do Nove godine - rekao je Džinović.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dika

19.11.2019 09:05

Mnogo hteli, mnogo započeli. Bahatili pa su zažalili.

Brat

19.11.2019 10:15

Mnogo su se bahatili, pa nisu vilu završili.

Zoran1971

21.11.2019 11:54

mlad covek tek treba da stice.